15 x Doen in Den Bosch


Den Bosch

Den Bosch is rijk aan verborgen en minder verborgen schatten die je citytrip extreem gezellig maken. Lees hier waar je de beste Bossche Bol eet, de mooiste kamerplant koopt, de lekkerste vegan Chai thee van je leven drinkt en waar je het grootste risico loopt met een lege portemonnee naar huis te gaan. Sorry alvast… Den Bosch is conceptstore-heaven. Dit zijn mijn 15 favoriete adresjes in de stad!


De Snellestraat

Den Bosch1. Crème Coffee & Pastry: heerlijke gezonde/ vegangerechten om te delen! Bijzondere gerechten met een twist. Goede werkplekken ook, uitstekend voor een latte & laptop-sessie.


2. Nom Nom: superpopulaire hang-out, met een fijn terras en een heerlijke menukaart met gerechten van over de hele wereld.


Den Bosch3. Oak: mooie conceptstore, waar je niet met lege handen de winkel uit gaat. Kleding van o.a. Selected Femme en prachtige tegeltjes voor in je huis.


Den Bosch4. Karakter: knusse, kleurrijke winkel met mooie kleding en producten van over de hele wereld.


5. Eetbar Dit: gezellige plek met humor, een ruim terras en, zoals ze op de kaart staan, ‘echt lekkere toetjes’. Topplek voor ontbijt, lunch, diner en een borrel.


Den Bosch6. VanDaan: winkel waar je extreem hebberig wordt! Ideaal voor originele kadootjes, kaarten, boeken en spulletjes voor je huis.


Den Bosch7. Drab: dichtbij de Snellestraat. Heerlijke koffie, met de lekkerste kaneelbrownie die ik ooit heb gegeten.


Vughterstraat

Den Bosch8. Koekwaus: turbohippe conceptstore met kleding, sieraden en nog heeeel veel meer. Het lijkt hier wel alsof je in Berlijn bent.


Den Bosch9. Oerwoud: mooie planten voor je huis en de lekkerste vegan chai thee die je ooit geproefd hebt. Heerlijke, gezonde en bijzondere lunchopties & shakes! ‘Oergezellig’ en mijn topfavoriet in Den Bosch.


Den Bosch10. Daily Poetry: strakke conceptstore met o.a. prachtige glazen, brillen, kleding en de mooie sieraden van Bobby Rose.


11. Webshops Only: vaak heel erg druk, maar met een reden. Hier vind je bijzondere producten die je normaal gesproken alleen online kunt kopen! Perfect voor kadootjes, originele kaarten en hebbedingen. Betreden op eigen risico.


Verwersstraat

Den Bosch12. Westside: Unieke borden met dieren, opgezette vogels, bijzondere boeken, meubels, kunst, sieraden, kleding… Je weet niet waar je moet kijken en komt totaal gelukzalig overprikkeld de winkel uit.


Den Bosch13. Robbies: warenhuis van 1000 m2 gevestigd in een oud bankgebouw, met heerlijke olijfolie, bijzondere interieurboosters, biologische lekkernijen, kleding en een prachtig café voor ontbijt & lunch. Enige ‘minpuntje’: er staat geen wijn/alcohol op de kaart.


14. Jan de Groot: de beste Bossche Bollen van de stad op de route van en naar het station! Ach, die calorieën loop je er gedurende de dag wel weer af.. Niet te missen!


Den Bosch

15. De Verkadefabriek: bestel een lekkere borrelplank of ga dineren en bezoek daarna een te gekke theatervoorstelling of plof op één van de comfortabele banken in de bioscoop.


Slapen

Bossche Suites

Wij sliepen bij de prachtige & comfortabele Bossche Suites! Klik HIER voor foto’s en de volledige post over dit luxe verblijf!

♥ Je kunt Little Wanderbook volgen op Instagram, Bloglovin’, Twitter & Facebook!

Share on…Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on StumbleUponEmail to someonePrint this page