Glamperen op een festival: DTRH & Lowlands

Ondanks dat ik best een fanatieke festivalganger ben, ben ik nog nooit meerdere dagen, inclusief overnachting, naar een festival geweest. Maar toen was daar ineens de uitnodiging om mee te gaan glamperen op Down The Rabbit Hole….

Glamperen DTRHGlamperen DTRH

We slapen in het Rabbit Resort. Deze glamping is voorzien van een 24-uursreceptie, rustige douches, een kampvuur, hangmatten, zitzakken en verschillende te gekke overnachtingsmogelijkheden in 3 verschillende prijsklassen: basic, comfort & luxe. Zo kun je bijvoorbeeld in een extreem gezellige tipi glamperen met boxspringbedden en een überhip, boho-kleedje. We like!

Glamperen DTRH

Wij slapen in een Kimmi uit de comfortklasse: een kleine wigwamtent met houten vloer, 2 veldbedden en beddengoed. Het fijnste aan de glamping is de rust ‘s avonds. Je kunt slapen wanneer je wilt en er zijn geen enorme rijen bij de douches.

Glamperen DTRHEliane RoestGlamperen DTRHAdventure Tipi

Helemaal nieuw op de glamping is de Tucky! Deze tent is volledig gemaakt van recyclebaar materiaal en weegt 2,5 kilo. Hij biedt onderdak aan twee personen, heeft een ingebouwd luchtbed met een daar overheen gespannen dekzeil, waardoor ritsen niet nodig zijn. Hij is gemaakt van opblaasbare kunststof folie waardoor de tent na afloop kan worden verzameld voor recycling. #savetheplanet De ‘Tucky’ werd voor het eerst geïntroduceerd op DTRH en kon geboekt worden als ‘mystery accommodatie’.

Glamperen DTRH

DTRH is het kleine broertje van Lowlands en ook georganiseerd door MOJO. De line-up was waanzinnig met mijn favorieten: Xavier Rudd, Moderat, Joep Beving, Soulwax, Rag’n Bone Man, Izzy Bizu, Bonobo en mijn absolute hoogtepunt: Oscar & The Wolf! Mocht je nog geen kaartjes hebben, koop dan NU tickets voor hun extra concert in AFAS Live op 18 november. Geloof me: daar wil je bij zijn!

Glamperen DTRHGlamperen DTRHGlamperen DTRH

Een ander hoogtepunt van het festival was de mooie Cucumber Zoo van Hendrick’s Gin. In deze prachtige, verborgen rozentuin vonden we rust en bleven we gehydrateerd door gevaarlijk lekkere G&T’s en punch uit romantische theekopjes!

Glamperen DTRHGlamperen DTRHGlamperen DTRHMis ze niet op Lowlands: The Feeders!

Op het inmiddels helemaal uitverkochte Lowlands kun je ook terecht op deze te gekke glamping: The Gllamcamp! Er is een ruime keuze aan accommodaties die variëren van basic tot luxe. Zo is er bijvoorbeeld de Adventure Tipi voor 6 personen met veldbedden en ook de hiervoor genoemde Tucky is weer van de partij.

Glamperen DTRHGlamperen DTRHBovenste foto: Bedstee. Onderste foto: Cirrus Tipi

Liever wat meer luxe? Kies dan bijvoorbeeld voor de Cirrus Tipi met 2 boxspringbedden, sfeervolle aankleding en stroom. Een andere goede, romantische optie is de Bedstee met een tweepersoonsbed, stroom, stoelen en een tafel. Super cute! De echte klapper is het Dreamotel, met hoog Instagramgehalte, 2 boxspringbedden, houten vloer en stroom.

Glamperen DTRHDreamotels

Laat je tent thuis, vergeet het gesleep met een luchtbed en ga glamperen: klik HIER voor alle overnachtingsmogelijkheden op het Gllamcamp! Ben er snel bij, want een aantal van de accommodaties is al uitverkocht! #IKKANNIEWACHTEN

Klik HIER voor de leukste festivals van 2017!
Klik HIER voor de line-up van Lowlands!

Ons verblijf werd mogelijk gemaakt door CampSolutions & Hendrick’s Gin.

♥ Je kunt Little Wanderbook volgen op InstagramBloglovin’, Twitter & Facebook!

Share on…Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on StumbleUponEmail to someonePrint this page