Lowlands 2017 & The Gllamcamp

Het moest er toch een keer van komen: mijn eerste keer Lowlands. Jaar na jaar komen vrienden thuis met de wildste verhalen en jaar na jaar heb ik spijt dat ik er weer eens niet bij was. Ik heb continu een lichtelijk neurotische angst dat ik dingen mis en mijn agenda is standaard een chaos van kleurtjes die alle afspraken en gezelligheid onderscheiden. Maar dit jaar ga ik het niet missen! Ik ga naar Lowlands 2017….

Lowlands 2017

Met een tas vol camping gear, homemade boekweitpannenkoeken, fruit, Buggles en Nieuw Zeelandse wijn rijden we richting Biddinghuizen. Na weken voorpret, Spotify-lijstjes met Lowlands-artiesten te hebben geluisterd en high zijn van anti-verkoudheidsmedicijnen (een tijdelijke neus/ hoofdamputatie was beter geweest), gaat het nu toch echt beginnen!

Lowlands 2017Lowlands 2017

We slapen op het übergezellige Gllamcamp, waar een knetterend kampvuur ons verwelkomt en een te gek Dreamotel met 2 boxspringbedden klaar staat! Ok, dit is niet old-school, die hard Lowlands, maar kunnen slapen is stiekem ook wel fijn! Kunnen we ook weer langer doordansen! We hebben een koelkastje geregeld, zodat de boekweitpannenkoeken nog een paar dagen als ontbijt mee kunnen en de wijn koud staat. We have arrived!

Lowlands 2017Lowlands 2017

Het feest begint bij Sean Paul. Geen idee hoe oud de beste man inmiddels is, maar de sfeer zit er meteen goed in! Ik verander in een Teletubbie met ADHD die niet meer stil kan staan. #blijei. We dansen door bij Chef’Special, die zelfs de zuurste festivalgangers aan het hupsen krijgen. Later op de avond worden we verrast door een Franse, voor mij onbekende, rapper: MHD. Ik geloof dat ik mensen nog nooit zo hard heb zien dansen. Wat een avond! De beste man staat 7 december in Paradiso…Helaas al uitverkocht inmiddels!

Lowlands 2017Lowlands 2017Lowlands 2017

Je hoeft op Lowlands niet te leven op kroketten en frikandellen, al kan dat natuurlijk wel. Wij eten verse pita’s van The Feeders en vegetarische versnaperingen van Plenty. Vanaf het terras aan het water hebben we gezellig uitzicht op de Wellness, waar festivalgangers, na een bezoek aan de sauna, vrolijk, in hun birthday suit het water in duiken. Sfeertje hoor!

Lowlands 2017

Maar man, wat is het fijn om na deze dag van hot naar her stuiteren in ons Dreamotel terug te komen, onze moddersneakers uit te trekken en in een festivalcoma te vallen op een boxspringbed! Opladen tot de max!

Lowlands 2017

Hoogtepunten van het festival waren voor mij de hiervoor genoemde Franse rapper MHD, bubbelen bij Sean Paul, het 22-jarige multi-talent Tash Sultana, de old-school oudjes van Cypress Hill en de übergezellige gaybar Adonis, met de knapste drag queens die ik ooit heb gezien. Daarnaast hingen de 3 dagen van kleine hoogtepuntjes aan elkaar, maar die lijst zal ik je besparen.

Lowlands 2017Lowlands 2017

Wat een TOP-tijd!! We nemen afscheid van ons heerlijke Dreamotel, de andere mooie tipi’s, de caravans, het warme kampvuur op ons Gllamcamp en gaan met te gekke herinneringen naar huis. Nu kunnen wij de wilde verhalen vertellen. Volgend jaar weer?

Lowlands 2017

Klik HIER voor informatie over Lowlands 2018!
Klik HIER voor meer informatie over The Gllamcamp… alvast voor 2018;-)
En klik HIER voor mijn verslag van Down The Rabbit Hole 2017 & ons verblijf in het fijne Rabbit Resort!

Ons verblijf werd mogelijk gemaakt door CampSolutions & Mojo.

♥ Je kunt Little Wanderbook volgen op InstagramBloglovin’, Twitter & Facebook!

Share on…Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on StumbleUponEmail to someonePrint this page