Sterrenchefs organiseren sterrendiner in Het Scheepsvaartmuseum

Culinaire goudzoekers opgelet: in de week van 3 tot en met 9 augustus is Het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam een waar culinair walhalla! Chef Thomas van Santvoort, chefkok van het met een Michelinster bekroonde restaurant Flicka in Kerkdriel, zorgt iedere avond in samenwerking met andere sterrenchefs, voor een unieke culinaire beleving! Het event “Look for the stars” vindt plaats op de binnenplaats onder de glazen hemel van het museum. De 800 lampen van de koepel vormen iedere avond samen een unieke sterrenhemel, een romantisch decor boven alle culinaire hoogstandjes.

Sterrenchefs in ScheepsvaartmuseumSterrenchefs in ScheepsvaartmuseumSterrenchef Thomas van Santvoort | Sterrenchefs in Het Scheepsvaartmuseum

Line up van de sterrenchefs deze culinaire week:
Maandag 3 augustus: Richard van Oostenbrugge van Restaurant 212.
Dinsdag 4 augustus: Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel.
Woensdag 5 augustus: Dennis Huwaë van Restaurant Daalder. Klik HIER voor mijn blogpost over mijn bezoek aan Restaurant Daalder.
Donderdag 6 augustus: Soenil Bahadoer van Restaurant Lindehof.
Vrijdag 7 augustus: Wilco Berends van Restaurant De Nederlanden.
Zaterdag 8 augustus: Menno Post van Restaurant Olivijn.
Zondag 9 augustus: Yuri Wiesen van Restaurant Wiesen.

OVERNACHTEN IN AMSTERDAM? KLIK HIER VOOR GOEDE HOTELS!

Sterrenchefs in ScheepsvaartmuseumDineren onder de sterren | Sterrenchefs in Het Scheepsvaartmuseum ©Twycer

De avond begint met champagne en daarna geniet je van een 6 gangendiner vol culinaire hoogstandjes van je favoriete sterrenchefs onder de sterren! Uiteraard worden de gerechten begeleid door bijpassende wijnen en tafelwater. De richtlijnen van het RIVM worden strikt gehandhaafd. Er zijn slechts 150 plekken per avond te reserveren, dus ben er snel bij! De prijs voor dit unieke all in diner is €212 per persoon.

Sterrenchefs in Scheepsvaartmuseum

– Thomas van Santvoort –
“Ik ben trots op deze bijzondere samenwerking. De ‘lockdown’ was een enorme schrik voor ons, we wilden de deuren van ons 2- jarig restaurant niet sluiten. Dat kwam aanvankelijk hard aan, maar het past niet bij ons om de moed te verliezen. Wij hebben deze tijd gebruikt om een briljant culinair plan te bedenken, hoe mooi is dat! Een intieme sfeer op een unieke locatie, waar alle sterren zich centreren. Wij kunnen niet wachten om de gasten in deze prachtige omgeving te verwelkomen, en ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Een culinair hoogtepunt in eigen land, samen ondersteunen we de Nederlandse economie.”

OVERNACHTEN IN AMSTERDAM? KLIK HIER VOOR GOEDE HOTELS!

Sterrenchefs in ScheepsvaartmuseumVerwacht een avond vol culinaire verrassingen en romantiek | Sterrenchefs in Het Scheepsvaartmuseum

Kijk voor meer informatie over dit bijzondere event op de website van Flicka.

Klik HIER voor de blogpost over mijn bezoek aan Restaurant Daalder.
Klik HIER voor nóg meer Amsterdamse culinaire inspiratie.

In deze blogpost zijn affiliate links verwerkt, waardoor ik een kleine commissie verdien, wanneer je via mijn website boekt, zonder extra kosten voor jou! Dus dank je wel als je je hotel via mijn website boekt!