Bijkomen bij Pure Me Retreats, Zeeland


Pure me Retreats

Als je door een moeilijke break-up heen gaat, heb je behoefte aan rust. Deze zomer eindigde na vier jaar mijn relatie, en dat niet op een hele fraaie manier vanuit zijn kant. Na al het geregel met spullen, de boosheid, het verdriet en het afscheid nemen, had ik een enorme behoefte er even uit te gaan. Die mogelijkheid kwam er: Pure Me Retreats, een 20 & 30 Something Retreat in het pittoreske Mariakerke in Zeeland. Ik mocht een weekend komen logeren en genieten van massages, yogalessen en heerlijk eten. Een beter moment was er niet!

Pure me RetreatsPure me Retreats

Pure Me Retreats richt zich op vrouwen: mommies, mommies to be en 20’s & 30’s. Oprichtster Mandy wil vrouwen een weekend of week bezorgen waarin ze helemaal kunnen ontspannen, alle vragen mogen stellen over bijvoorbeeld het moederschap en de ruimte geven om ze even helemaal tot zichzelf te laten komen. Haar man Ken zorgt iedere dag voor heerlijk eten!

Pure me RetreatsPure me RetreatsPure me Retreats

Op de eerste dag beginnen we aan een talentenspel met kaarten, waarbij je jezelf nog beter leert kennen en je eens goed gaat nadenken over de vraag of je al je talenten wel gebruikt. Welke talenten verwaarloos je en welke zijn er te overheersend? Gek genoeg is het best wel fijn je eens even helemaal op jezelf te kunnen richten, hoe confronterend dat ook kan zijn.

Pure me RetreatsPure me Retreats

De lunch en het diner zijn iedere dag één groot feest. Ken maakt de heerlijkste gerechten, die hij zo in een chique restaurant zou kunnen serveren. High class comfort food! Heerlijk! We genieten van vissoepjes, huisgemaakte tonijnsalade, ovenschotels met zoete aardappelen, halloumi & Turkse Sucuk (worstjes) en mosselen. Ik moet die recepten ook hebben…

Pure me RetreatsPure me Retreats

Overdag hebben we veel vrije tijd en lees ik een boek bij de open haard, slaap ik een beetje en maak een ontspannnende plattelandswandeling in de buitenlucht tussen de koeien en weilanden. Wat een rust! Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst overdag heb geslapen.

Pure me Retreats

Na de massage van Rianne, merk ik dat ik pas echt ontspan. Ik zou willen dat ik haar iedere dag even langs zou kunnen laten komen! Alle stress van de laatste maanden komt eruit. Ik val steeds een beetje in slaap en wandel bijna zwevend de massageruimte uit!

Pure me RetreatsPure me Retreats

Pure Me Retreats voelt als een warm bad. Alsof iemand je een weekend lang heeft geknuffeld. De warmte van de open haard, het heerlijke eten, de massages, de yoga & de prachtige locatie zorgen voor een ultiem ontspanningsweekend!

Pure me Retreats
Mijn collega’s: v.l.n.r. Jana van SoftSandyBeaches, Faye van ILoveHealth, Manon van GirlsLove2Travel, Lilian van ReallyPrettyThings, Malu van Elle Magazine en ik.

Deze quote is veel door mijn hoofd gegaan tijdens deze dagen, misschien heeft één van jullie hier ook wat aan:

“I can choose to let it define me, confine me, refine me, outshine me, or I can choose to move on & leave it behind me.”

Pure me Retreats

♥ Dank je wel lieve Mandy, Ken, Guusje, Carolien & Rianne voor al het liefs tijdens mijn verblijf!

http://puremeretreats.nl/

Je kunt Little Wanderbook volgen op Instagram, Bloglovin’, Pinterest, Twitter & Facebook!