Hi-Tec Navigator: Navigatie in je Schoenen


Hi-Tec Navigator

Niet meer met je neus op een kaart gedrukt door een onbekende stad slenteren, maar je schoenen volgen en zo alles om je heen op kunnen nemen: dat is het idee achter de revolutionaire uitvinding van Hi-Tec. De Hi-Tec Navigator schoenen geven met een lichte vibratie aan wanneer links of rechts af te slaan. Naast dat de schoenen er mooi uit zien, lichtgewicht zijn: dus fijn voor je koffer, is het systeem heel erg simpel:

1. Je koppelt twee uitneembare pods in de inlegzooltjes van je schoenen aan een app op je telefoon, genaamd Lechal. Deze app wordt ondersteund door Apple & Android. De pods connect je door middel van bluetooth aan je telefoon.

2. Je bepaalt je route en je schoenen geven je door trillingen aan wanneer je rechts of links af moet slaan, terwijl jij alle tijd hebt om je omgeving te bekijken en te verkennen. Bekijk het filmpje hieronder voor een uitgebreide uitleg!

Of het nou een citytrip is of een wandeling in de jungle van Costa Rica: met deze schoenen wordt het wel heel erg lastig om te verdwalen!

De Limited Edition Hi-Tec Navigator schoenen zijn te koop vanaf €299. Kijk voor meer informatie op:
http://www.hi-tec.nl

♥ Je kunt Little Wanderbook volgen op Instagram, Bloglovin’, Twitter & Facebook!

Klik HIER voor mijn shop vol lievelingsproducten voor mee op reis!