Las Vegas & National Parks: bucketlist

Sinds ik vroeger iedere week voor de buis zat voor CSI Las Vegas, heb ik een enorme liefde ontwikkeld voor deze stad. Alleen de locatie al, midden in een woestijn! Sinds 6 juni dit jaar vliegt KLM direct op Las Vegas, waardoor een stedentrip in combinatie met de prachtige natuur ineens veel gemakkelijker te bereizen is!

Las Vegas en National ParksDe Strip/ The Strip | Las Vegas & National Parks

Ik zou zo graag zo’n enorme show bijwonen! Gwen Stefani is nog steeds te bewonderen en Shania Twain! Lady Gaga staat ook te shinen als vanouds en Cirque du Soleil lijkt me echt een spektakel om een keer live mee te maken!

Las Vegas en National Parks

Daarnaast ben ik erg benieuwd naar de waanzinnig goede restaurants, het bruisende nachtleven en de mooie hotels. Wist je dat je in Las Vegas het grootste aanbod van ‘All Day Breakfast’ restaurants hebt. Ideaal wanneer je het iets te laat hebt gemaakt de avond ervoor… Maar ook het fine dining aanbod is groot. Veel beroemde chefs hebben hier een restaurant, zoals bijvoorbeeld Gordon Ramsay, José Andrés en Wolfgang Puck.

Las vegas

Las Vegas & National Parks

Slapen kun je in de Romeinse sfeer van Ceasars Palace, of je kunt voor een soort Game of Thrones setting kiezen bij Excalibur of je laat de Parisienne in jezelf naar boven komen bij Paris. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat in Las Vegas.

Shop tot je erbij neervalt bij bijvoorbeeld winkelcentrum Crystals, spring in een achtbaan rond het vrijheidsbeeld, vaar in een gondel alsof je in Venetië bent en zwem in de mooiste zwembaden. Het is een soort ultiem attractiepark voor volwassenen. Dat is in ieder geval het beeld wat ik ervan heb…

De indrukwekkende verlichting ‘s avonds.

Maar na een paar dagen vol totale overprikkeling, is het tijd om tot rust te komen in de natuur. Wist je dat het grootste natuurpark van Amerika op slechts 3 uur rijden van Las Vegas ligt: Death Valley. Er is zoveel moois te bewonderen! Het lijkt me zo te gek om hier een camperreis te maken! Zo wil ik zeker naar de Mesquite Flat Sand Dunes. Daarnaast mogen ook de zoutvlaktes van Badwater Basin niet gemist worden, deze vormen het laagste punt van Noord-Amerika! De rotsformatie Artist’s Palette is een klein fotogeniek hoogtepunt met rotsen in rood, roze, mintgroen en paars. Voor een te gek uitzicht over Death Valley schijnt Zabrisky Point de beste plek te zijn.

Las Vegas en National ParksZion NP | Las Vegas & National Parks

Ook de wereldberoemde Grand Canyon ligt op maar 2,5 uur rijden vanaf Las Vegas! Het lijkt me zo bijzonder om daar een helikoptervlucht te maken en te genieten van het beste uitzicht! Een alternatief voor de Grand Canyon is Red Rock Canyon op maar 17 mijl vanaf Las Vegas. Hier kun je prachtige paardrijtochten maken. Zion National Park, ook op slechts 2,5 uur rijden vanaf de Strip/ The Strip, heeft zijn naam te danken aan de Mormonen die zich hier in de 19e eeuw vestigde. Het park is een echt natuurreservaat met 800 verschillende soorten planten en maar liefst 271 verschillende vogelsoorten. Je kunt hier talloze mooie wandelingen maken, op ieder niveau en afhankelijk van je hoogtevrees…

Las Vegas en National ParksRed Rock Canyon 

Las Vegas is natuurlijk een ideale spot om een rondreis langs de westkust van Amerika te starten. Samen met KLM stelde LasVegasDeals & Tioga Tours een mooie 21-daagse camperreis samen vol hoogtepunten. Deze reis is te boeken vanaf €1120 pp op basis van 4 personen. Kijk HIER voor inspiratie en informatie!

Met KLM vlieg je nu direct naar Las Vegas vanaf €610. Klik HIER voor meer informatie over deze vlucht. Voor meer informatie over wat er nog meer in Las Vegas te beleven valt, klik je HIER.


Kijk op Lasvegasdeals.nl voor hotelinspiratie!
Dit is een gesponsorde blogpost.

Klik HIER voor nog meer Bucketlist Bestemmingen!


Je kunt Little Wanderbook volgen op Instagram, Bloglovin’, Twitter & Facebook!