CT Coffee & Coconuts

Er zijn van die plekken die binnen een week na openen een enorme hype zijn. CT Coffee & Coconuts is zo’n plek. Hoewel de ruimte enorm is, zit het bijna altijd vol kletsende vriendinnen, werkende studenten en dagjesmensen en is het zoeken naar een plekje. Na mijn bezoek snap ik waarom.

CT Coffee & CoconutsCT Coffee & CoconutsCT Coffee & Coconuts

Allereerst ziet de plek er echt fantastisch uit. Het doet een beetje New York’s aan met de stenen muren en zwart-wit portretten (allemaal te koop). Het gebouw was vroeger een bioscoop, gebouwd in de jaren ‘20. CT Coffee & Coconuts is mede bedacht door één van de eigenaren van het populaire Hutspot Café.

CT Coffee & CoconutsCT Coffee & Coconuts

Op het menu staan allerlei biologische heerlijkheden; shakes, koffie, all day breakfast, bites, lunch, home-made taarten en diner. Kiezen is lastig, want alles ziet er even appetijtelijk uit! Ook voor een borrel kun je hier goed terecht. Ik heb al vele avonden van de wijn genoten met vriendinnen.
Ze schenken hier bij Coffee & Coconuts speciaalbier. Samen met de Amsterdamse Oedipus Brouwerij, maakten ze hun eigen CT Coffee & Coconuts bier! Mocht je liever voor alcoholvrij gaan, dan bestel je gewoon een kokosnoot:-)

CT Coffee & CoconutsCT Coffee & CoconutsCT Coffee & Coconuts

Afgelopen week ben ik hier een middag in een zitzak geploft, om te schrijven voor deze blog en heb in de tussentijd allerlei heerlijks uitgeprobeerd. De pannenkoekjes met rood fruit en de toast met oude kaas zijn glansrijk door de test gekomen. Het is fijn dat het kleine porties zijn en de prijzen laag liggen. Zo kun je nog meer uitproberen!


Voor de Early Birds: CT Coffee & Coconuts is vaak al om 07:00 open voor een goed ontbijt.
Plof op je zitzak, bestel wat lekkers en kom de komende uren niet meer overeind!

Maandag – Vrijdag: 7:00 – 23:00
Zaterdag – Zondag: 8:00 – 23:00
http://www.ctamsterdam.nl

CT Amsterdam Coffee & Coconuts, Ceintuurbaan 282, AmsterdamBooking.com