Bar Basquiat x Viêt View

Bar Basquiat op de Javastraat in Amsterdam Oost is een te gekke plek voor ontbijt, lunch, diner en cocktails. Zo staan er gezonde sapjes, de gevaarlijk lekkere Red Velvet Cake van De Drie Graefjes, pancakes, chiapudding en homemade speltcrackers op de kaart. Maar er is een verrukkelijk nieuwtje wat deze plek nu nóg leuker maakt…

Bar Basquiat
Bar BasquiatBar Basquiat

Sinds februari heeft Viêt View, absolute favoriet van de Foodhallen, de keuken overgenomen! Je kunt hier nu 7 dagen per week terecht voor verse Pho, een heerlijke Bahn Mi en verrukkelijke Vietnamese Street Foods. Yummm! Ze smaken echt zoals ik ze vorig jaar in Vietnam heb gegeten!

Bar Basquiat

Bar Basquiat is mede bedacht door de 3 wijzen uit het oosten: 3 succesvolle horecaondernemers die ook verantwoordelijk zijn voor het succes van o.a. Bar Bukowski, de Biertuin en Louie Louie. Oost is door hen in korte tijd één van de gezelligste, kleurrijkste buurten van de stad geworden!

Bar Basquiat

Jean-Michel Basquiat, naar wie de bar vernoemd is, was de voormalige protegé van Andy Warhol, enfant terrible, begaafd kunstenaar, ex van Madonna en hopeloos drugsverslaafd. Hij is dan ook veel te vroeg gestorven. Zijn kleurrijke kunstwerken vormen de inspiratie voor het interieur van Bar Basquiat.

Zondag t/m donderdag: 09:00 – 01:00
Vrijdag en zaterdag: 09:00 – 03:00

Bar Basquiat, Javastraat 88, Amsterdam
http://www.barbasquiat.nl/Booking.com