Strandzuid, Amsterdam: oase in de stad

Strandzuid Amsterdam is weer geopend! En hoe! Na een transformatie van 5 jaar is het eindresultaat te gek geworden. De Balinese inrichting en surfplanken zorgen voor een ultiem vakantiegevoel, inclusief 2 stadsstranden en met surfplanken als wandelpad.

Strandzuid AmsterdamStrandzuid AmsterdamEen middag bij Strandzuid Amsterdam

Strandzuid bestaat anno 2017 uit 7 verschillende gedeeltes: The Restaurant, The Boat House, The Beach House, The Jetty Bar, The Beach Bar, The Playground en The Beach. Een aantal van deze mooie ruimtes zijn af te huren voor evenementen.

Strandzuid AmsterdamStrandzuid AmsterdamHeerlijke gerechten op de kaart.

Op de Surf-Turf-Earth-menukaart staat voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen voor een frisse Ceviche Roll met soft shell taco, zeebaars, limoen, koriander en rode ui of een malse Prime Rib van 200 gram, met gepofte aardappel en chimichurri. Er is bijzonder goed aan de vegetariërs en veganisten gedacht. Zo staat er een smaakvolle Chili Sin Carne op de kaart, een heerlijke Aziatische Vegacurry en Raw Vegan Cheesecake.

StrandzuidEen middag bij Strandzuid Amsterdam

Het hoogtepunt van het nieuwe Strandzuid vind ik de enorme vuurschaal, omringt door een grote, comfortabele, zachte bank. Wie neemt z’n gitaar mee? Jullie weten me te vinden…

DE BESTE TERASSEN IN AMSTERDAM