De Bossche Suites: luxe in Den Bosch

De Bossche Suites in Den Bosch… Wie me volgt op Instagram heeft waarschijnlijk al wat foto’s voorbij zien komen van mijn citytrip naar Den Bosch. Tijd om alle leuke adresjes en ontdekkingen met jullie te delen! Te beginnen met onze bijzondere slaapplek. Ik zoek altijd naar unieke, huiselijke hotels en slaapplekken die je niet in ieder boekje vindt..

Bossche Suites

Bossche SuitesBossche SuitesHet mooie interieur van onze suite | De Bossche Suites | overnachten in Den Bosch.

De Bossche Suites zijn te vinden op 2 locaties in hartje Den Bosch: op de Verwersstraat en op de Stationsweg, waar wij slapen. Perfect gelegen, überknus en huiselijk: precies wat ik zoek. Zoals sommigen van jullie weten, ben ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool. Mijn hart maakte dan ook een klein, euforisch sprongetje toen ik zag dat er een THEATER-suite is!

Bossche SuitesEen heerlijk bed!

Lichtelijk verkleumd en verregend komen we onze behaaglijk warme Bossche Suite binnen, waar de openhaard tevreden knettert en het geluid van de drukke stad verstomt. In dit monumentale pand, van meer dan honderd jaar oud, zijn 6 unieke, luxe suites gemaakt, ieder met een eigen Bossche naam & karakter. Zo is er bijvoorbeeld een Basiliek-, Bastion- en Kathedraalsuite.

DE LEUKSTE ADRESJES IN DEN BOSCH

Bossche Suites

Bossche SuitesBossche SuitesDeze badkamer wil je toch… | De Bossche Suites | Overnachten in Den Bosch

De kamer is van alle gemakken voorzien. We hebben een enorme regendouche, een bed waar ik dagen niet meer uit wil komen, een bad waarin ik een kleine schoolslag kan maken, uitzicht op de Dommel en de stad, een Nespresso machine en heerlijke Rituals douchespulletjes… #nooitmeernaarhuis

DE BESTE TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID

Bossche SuitesBossche SuitesBossche SuitesVerliefd op deze plek | bijzonder overnachten in Den Bosch.

Na een goede nachtrust, krijgen we als kers op de taart een heerlijk, vers ontbijtje geserveerd op de kamer. Er is geen grote ontbijtruimte in het pand, waardoor je gewoon lekker in je eigen cocon op je kamer kan genieten van verse jus en een croissantje. We like!

Bossche SuitesBossche SuitesEen uitgebreid ontbijt | De Bossche Suites | Overnachten in Den Bosch.

Prijs Theater Suite: 240 per nacht, excl. ontbijt.
DE BESTE TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID
DE LEUKSTE ADRESJES IN DEN BOSCH