Groovy Tables x HoogtIJ: The Picnic Edition

Na maanden proosten met jezelf in de spiegel, mogen we nu weer buiten met elkaar proosten op afstand. De horeca is weer open! Woop woop! Stop je joggingpak maar weer in de kast en stof je zomerjurkjes af. We mogen weer! Groovy Tables staat ieder jaar in mijn culinaire agenda en dit jaar komen ze met The BBQ-Picnic Edition! Geloof me, deze hoogste picknick van Amsterdam wil je niet missen!

Groovy Tables  x HoogtIJ: The Picnic Edition

De rooftop van HoogtIJ is dit jaar van juni t/m augustus omgetoverd tot een groen zomerpark met picknicktafeltjes, volle koelboxen, je eigen Green Egg en groovy sounds uit de boxen. Alles helemaal volgens de richtlijnen van het RIVM natuurlijk. Denk aan zomerse sardientjes, boerenbavette, een sangria bowl, frisse biertjes, misschien zelf een Corona of 2, terwijl je met je vrienden geniet van de avondzon.

Groovy Tables HoogTIJ PIcnic

Je kunt ook een vega BBQ-optie reserveren met daarin o.a. BBQ spitskool met misoboter en goma dressing, BBQ hasselback pompoen met salsa verde van salie en BBQ portobello’s met rozemarijn, knoflook en soya boter. Yummmm!

Vanaf € 80 p.p. geniet je tussen 18:00 en 23:00 ALL IN van je eigen BBQ-picknick op hoog niveau. Ook kun je unieke “Love Umpire Seats” reserveren per kwartier. Vanaf deze plek, heb je een nóg beter uitzicht! Het dakterras van de Oranje Toren is privé af te huren voor 2 tot 6 personen.

Groovy Tables  x HoogtIJ: The Picnic Edition

Groovy Tables zorgt altijd voor gezellig entertainment, dus je zult zeker voor verrassingen komen te staan… Kijk voor meer informatie, prijzen en data op: http://www.groovytables.nl. Een aantal data is al volgeboekt, dus wacht niet te lang met reserveren!

Klik HIER voor meer culinaire inspiratie voor Amsterdam!

Je kunt Little Wanderbook volgen op Instagram, Bloglovin’, Twitter & Facebook!