Kanarie Club in de Hallen, Amsterdam

De mannen van de populaire Foodhallen in Amsterdam vonden het maar weer eens tijd voor iets nieuws en, oh man, wat een goed idee! Restaurant Meat West en Brasserie Halte 3 hebben plaats gemaakt voor de spiksplinternieuwe Kanarie Club. Bij deze all-day hangout kun je terecht voor ontbijtjes, brunch, latte&laptop-sessies, bijzonder smakelijke 3-, 4- of 5-gangen diners & cocktails met exotische bar bites in de avond. Er is voor iedere vogel wat wils. Eggs Benedict, wentelteefjes, Japanse pannenkoekjes, kalfswang met ponzu, octopus met chorizo, speciaal biertjes en heeerlijke cocktails… Yumm! Er zijn meetingruimtes voor privé-vergaderingen en veel stopcontacten zodat je ongestoord door kunt werken. We like!

Kanarie Club

Kanarie ClubKanarie ClubDe Kanarie Club – Food Hallen

Met dank aan Studio Modijefsky, ook verantwoordelijk voor de prachtige interieurs van o.a. The Roast Room, Bar Botanique en Holy Smoke, is de geschiedenis van het pand, met een knipoog, bewaard gebleven. Overal vind je details terug van een oude tram remise & de periode dat deze plek een kraakpand was. De krakers hadden hier bijvoorbeeld een ‘zwembad’ met regenwater en nu vind je op de bovenste verdieping een ‘lounge pool’, waarin je onderuit gezakt aan je cocktail kunt nippen en lekker mensen kunt kijken.

Kanarie ClubKanarie ClubKanarie ClubDe Kanarie Club – Food Hallen

Plof neer op één van de comfortabele banken, bestel wat van de vele verrukkelijke opties op de menukaart en blijf veeeeel te lang hangen. Ach, kan jou het schelen, je gaat sowieso fluitend weer naar buiten! En mocht je het een beetje te bont hebben gemaakt, dan schuif je de volgende dag gewoon aan voor de Ten Kater Brunch…. Tjierp!

Kanarie Club

De Kanarieclub, Bellamyplein 51, Amsterdam West

Foto credits: Maarten Willemstein

Klik HIER voor meer Amsterdam inspiratie!Booking.com