All About That Base

Vriendinnen maken regelmatig grapjes over mijn huidproductenverslaving. Waar zij thuis komen met tassen vol nieuwe kleding, snuffel ik net zo graag een hele middag bij Skin Cosmetics.  Ik heb een gevoelige en enigszins droge huid, waardoor ik niet alle producten verdraag. Als ik op jacht ga, zoek ik altijd naar producten die zoveel mogelijk zijn samengesteld met biologische ingrediënten en zo min mogelijk schadelijke chemische stoffen bevatten. Ik heb de afgelopen jaren heel veel getest en dit zijn vandaag de dag mijn toppers die ook mee op reis gaan! Een jetlag? Niets van te zien!

All About that Base

1. Pai Camelia & Rose Gentle Hydrating Cleanser € 36,-.
Met een handig katoenen reinigingsdoekje voor een mild scrubeffect. De producten van Pai zijn helemaal biologisch en bevatten geen schadelijke kunstmatige stoffen. Te bestellen via http://www.shizo.nl.

2. Philosophy Hope in a Jar € 30,30 & Microdelivery Exfoliating Wash € 24,94.
Hope in a Jar ruikt naar lavendel en mijn huid wordt er extreem zacht van. De milde scrub gebruik ik een paar keer per week. Te koop bij Ici Paris, http://www.iciparisxl.nl

3. Kiehl’s Miraculous Night Recovery Eye Creme € 35,-.
Dit is letterlijk een ‘eye opener’! De fijnste oogcrème die ik tot nu toe heb gebruikt! Echt een mini ooglift tijdens de nacht. Verkrijgbaar via http://www.kiehls.nl of in de Kiehl’s winkels.

4. Estelle & Thild Biohydrate Thirst Relief Vitamin Serum € 38,-.
Estelle en Thild is mijn meest recente ontdekking. Ik heb dit serum gekocht voor de nacht, maar het is zo mild en verzachtend dat ik em nu ook overdag gebruik. De producten zijn allemaal biologisch en geproduceerd zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Via Skins Cosmetics http://www.skins.nl.

5. Vichy Pureté Thermale Cleansing Foam € 12,75.
Fijne milde cleanser die mijn huid niet uitdroogt. Betaalbaar en beter dan sommige duurdere varianten. Te koop bij apotheken.

6. Bergman Crystal Cleansing Water € 28,80 & Skin Supplies Day Spf 15 € 79,20.
Deze combi werkt heel erg goed voor mij. Niet helemaal biologisch maar wel effectief en met een spf! Via Ici Paris, http://www.iciparisxl.nl.

7. Ren Omega 3 Optimum Serum € 29,-.
Dit serum gebruikte ik deze winter en ik ben fan. Zacht en natuurlijk, zonder belastende chemische stoffen. Verkrijgbaar via Skins Cosmetics http://www.skins.nl.

8. Dr. van der Hoog Hypo Sensitive Nachtcrème € 16,50.
Goede prijs en doet het misschien wel beter dan een aantal duurdere crèmes die ik door je jaren heen getest heb! Geen uitslag en een fijne textuur die niet te vet is, maar wel goed hydrateert. Verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Etos.