Hét cadeau voor wie alles al heeft: een Experiencegift

Nu de kerstdagen voor de deur staan, kun je misschien wel wat cadeau inspiratie gebruiken. Zelf vind ik het toch altijd nét wat lastiger iets leuks te verzinnen voor het mannelijke gezelschap. Gek genoeg moet ik ieder jaar enorm graven in mijn inspiratiekelder naar leuke ideeën. Dus ik dacht: ik help je even op weg, mocht je inmiddels grijze haren hebben gekregen door het gepieker en gepeins… Eerlijk gezegd maak je mij niet echt blij met sierraden (draag ik eigenlijk nooit) en ik heb zoveel prullaria in mijn huis, dat ik een klein warenhuis kan decoreren. Mij verras je met ervaringen. Het is geen geheim dat ik een kleine hotel “fetisj” heb en altijd op zoek ben naar de mooiste ervaringen. Laat je dit nu allemaal cadeau kunnen geven met een Experiencegift…

Herinneringen maken met een Experiencegift.

Met 3 verschillende giftcards van Experiencegift – Hotelgift, Flightgift en Activitygift – bepaal je het type beleving, en je geeft de ontvanger de keuze uit meer dan 550.000 hotels, 300 vliegtuigmaatschappijen en ruim 50.000 activiteiten wereldwijd. Laten we eerlijk zijn: herinneringen maken samen is toch het mooiste wat er is? Zo maakt Hotelgift het mogelijk om bij te dragen aan een onvergetelijk weekendje Berlijn en spoor je je ontvanger aan een langgekoesterde droom – die grote reis – na te jagen met Flightgift. De waarde van de giftcard bepaal je zelf, een bedrag tussen € 25 en € 10.000, en de bon is door de ontvanger eenvoudig te verzilveren op de website van het specifieke label. Een kind kan de was doen.

ExperiencegiftEr zijn 3 verschillende opties wanneer je een Experiencegift cadeau wilt doen.

Wat dacht je van een fietstour door de duinen van Bloemendaal met opa en oma? Laat ze teruggaan in de tijd met een oldtimer tour door Nijmegen. Ga samen op een dagtrip naar Giethoorn. Maak een mooie privé boottocht over de Vecht met high tea vanuit Amsterdam.

Een fietstocht met familie | Experiencegift

Een nachtje weg is natuurlijk het perfecte cadeau voor vaders en moeders. Geef je ouders een bon cadeau en tip een overnachting bij Stadsvilla Mout in Schiedam. Een fris knus hotel in de buurt van het Schiedam Stedelijk Museum en het Streekmuseum Jan Anderson.

ExperiencegiftOvernachten in de mooiste hotels met Hotelgift.

De Activitygift is ideaal voor winter addicts. Van een zoektocht naar het Noorderlicht in Finland tot ziplinen in Canada. Activitygift biedt toegang tot meer dan 50.000 activiteiten wereldwijd, waaronder heel veel belevingen in de sneeuw. Zelf zit ik liever in de tropen, maar er is voor ieder wat wils! Zo staan er bijvoorbeeld ook surflessen tussen de opties en een duikcursus op de Malediven….

ExperiencegiftWinterse activiteiten met de Activitygift.

De giftcards van Experiencegift komen in 3 vormen: fysiek, in pdf-printvorm en in e-mailformaat. Giftcards besteld vóór 16 december kunnen tijdig voor kerst bezorgd worden in fysiek formaat. Bij Hotelgift heeft de giftcard de vorm van een deurhanger (hoe leuk!), bij Flightgift is het een vliegticket en bestel je een Activitygift, dan ontvang je de giftcard in de vorm van een ticket. Alle waardebonnen zijn te personaliseren met een afbeelding en persoonlijke boodschap, om ook van het geven een ware beleving te maken! Dus hup, open die laptop en sla je slag. Je hoeft niet eens de deur uit.

Ik wens jullie allemaal heel fijne feestdagen!!

Deze blogpost is een advertorial.

KLIK HIER VOOR MIJN LIEVELINGSBOEKEN