Hotel Siem Reap: Cambana D’Angkor Suites

Wie mijn eerdere post over Angkor Wat heeft gelezen, of wie mij op Instagram volgt, heeft al foto’s van de prachtige Cambana D’Angkor Suites voorbij zien komen. Tijdens mijn verblijf in Siem Reap, dé uitvalsbasis voor een bezoek aan de tempels van Angkor Wat, sliep ik in deze bijzonder mooie suites. De Cambana D’Angkor Suites bestaan uit 9 comfortabele suites met airco; de plek is een oase van rust in de drukte van Siem Reap. Er is een prachtig zwembad, met mooie ligbedden en de WIFI is snel. Daarnaast is het eten in het restaurant erg goed! Een ideaal hotel in Siem Reap.

In deze blogpost zijn affiliate links verwerkt, waardoor ik een kleine commissie verdien, wanneer je via mijn website boekt, zonder extra kosten voor jou! Dus dank je wel als je via mijn website boekt!

Hotel Siem Reap - Cambana d'Angkor Suites


Hotel Siem Reap - Cambana d'Angkor SuitesHotel Siem Reap - Cambana d'Angkor SuitesHotel Siem Reap - Cambana d'Angkor SuitesCambana Suites Cambana D’Angkor Suites | Hotel Siem Reap 

Een verblijf is niet goedkoop, maar ik vond het de extra euro’s meer dan waard. Na een dag tempels trotseren in de hitte als een ware Indiana Jones, is een goed hotel met zwembad & airco een must! Hotel Cambana D’Angkor Suites werd mijn tweede thuis en ik raakte bevriend met een meisje dat er werkt: Marie-Jo. Ze heeft me achterop haar scooter, mooie plekken buiten de stad laten zien en we hebben samen met mijn zingende tuktukchauffeur mr. Chen gepicknickt bij Angkor Wat, zonder andere toeristen in de buurt. Een ervaring om nooit te vergeten! Marie-Jo en ik hebben nog steeds contact.

TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID CAMBANA D’ANGKOR SUITES

Hotel Siem Reap - Cambana d'Angkor SuitesCambana Suites Cambana Suites Cambana Suites Cambana Suites De prachtige omgeving.

Het personeel bij de Cambana D’Angkor Suites doet er alles aan om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo zetten ze bijvoorbeeld met alle liefde een ontbijtje voor je klaar als je om 05:00 slaapdronken naar Angkor Wat wilt vertrekken voor de zonsopgang. Op mijn laatste dag krijg ik een upgrade naar de Royal Suite… De suite heeft een bad zo groot als een zwembad, een surround sound systeem, een gigabed en een soort grot als douche. Ik heb nog nooit zoiets gezien! Ik heb, vrij genant, als Bridget Jones staan dansen in de kamer! Hopelijk hingen er geen camera’s… Geluksmoment om nooit te vergeten!

MIJN FAVORIETE HOTSPOTS IN SIEM REAP

Hotel Siem Reap - Cambana d'Angkor SuitesCambana Suites Cambana Suites Cambana D’Angkor Suites | Hotel Siem Reap 

TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID CAMBANA D’ANGKOR SUITES
DE BESTE VLIEGTICKETS NAAR CAMBODJA
BLOG POST OVER MIJN BEZOEK AAN ANGKOR WAT