Tropical Escapes: een boek bomvol voorpret en vitamine D

Afgelopen winter is mijn eerste reisboek Tropical Escapes uitgekomen! Bij Kosmos Uitgevers kreeg ik de kans een boek te maken. Na maanden foto’s editen, brainstormen en schrijven ligt het boek nu in alle winkels. Je kunt het boek natuurlijk ook gewoon online bestellen!

In deze blogpost zijn affiliate links verwerkt, waardoor ik een kleine commissie verdien wanneer je het boek via mijn website bestelt, zonder extra kosten voor jou! Dus dank je wel als je via mijn website bestelt!

Tropical EscapesDe Dominicaanse Republiek | Tropical Escapes

Tropical Escapes is een droomboek voor donkere dagen. Een reisboek bomvol voorpret en vitamine D. Ieder jaar vertrek ik, meestal in februari, wanneer ik zo wit ben als Casper het Spookje, naar een zonnige bestemming om op te laden met de nodige zonne-energie. In het boek deel ik mijn favoriete, tropische bestemmingen en vertel je hoe je weer veilig en zonder al te veel muggenbulten thuiskomt. Zo deel ik tips over solo reizen en mijn ultieme travel hacks… Ik denk dat we in deze onrustige tijden allemaal wel een kleine escape kunnen gebruiken.

BESTEL TROPICAL ESCAPES HIER

Sri Lanka | Tropical Escapes

Het is wetenschappelijk aangetoond dat iets hebben om naar uit te kijken bijdraagt aan je geluksgevoel. Tijdens mijn herstel van long covid, vond ik het fijn om toffe accommodaties te zoeken op Sri Lanka, waar ik, zodra het weer kon, naartoe zou gaan. Het was een escape van mijn dagelijks leven. Ik zag mezelf alweer dobberen op de surfplank en genieten van een heerlijke Sri Lankaanse hopper bij het ontbijt… Alleen al bij die gedachte voelde ik me beter!

Tropical Escapes

De mooie stranden van Belize

Hopelijk voel je de zonne-energie uit de pagina’s knallen en geven de kleurrijke foto’s je moed om je koffer te pakken. Steeds meer bestemmingen gaan weer open voor toeristen. Zo kunnen we weer naar Thailand en Sri Lanka en ook de Dominicaanse Republiek is een heerlijke bestemming nu!

DE ULTIEME PAKLIJST VOOR DE TROPEN

Tropical EscapesSri Lanka & Belize | Tropical Escapes

Vind je het boek leuk? Laat dan een review achter op Bol.com. Daar help je me enorm mee! Zo wordt het boek namelijk sneller gevonden tussen alle andere reisboeken. Dank alvast en ik wens je heel veel reisplezier Laat me weten wat je ervan vindt en laat hieronder een reactie achter!

LEES HIER AL MIJN TIPS VOOR SRI LANKA