Hotel Atzaró, Ibiza: droombestemming

Veel beter dan dit wordt het niet. Hotel Atzaró op Ibiza staat al lange tijd hoog op mijn ‘bucket list’. In 2014 vierde het hotel haar 10e verjaardag, hiep hiep! Deze prachtige 300 jaar oude finca, is een familiehotel (al 8 generaties in de familie), met 21 kamers en heeft een oppervlakte van 10 hectare aan omliggend platteland. Het ligt in het hart van Ibiza en is gebouwd op een sinaasappelplantage. Het ruikt er naar lavendel, rozemarijn & oranjebloesem…Overal vind je verborgen hoekjes en relaxplekken.

Hotel Atzaró IbizaBeste hotels IbizaBeste hotels IbizaHotel Atzaró | Ibiza | beste hotels

De Ibiziaanse bouwstijl met witte, rode en groene muren is supermooi. De meeste kamers hebben een open haard en een balkon. Alles aan deze plek, zorgt dat je je meteen thuis voelt. Het lijkt wel of je een magazineshoot in loopt. Het restaurant serveert heerlijk eten en je kan ook met een cocktail en wat Japanse fingerfoods relaxen op je Balinese ligbed. Op zomeravonden draait er een DJ in de cocktaillounge.

KLIK HIER VOOR MIJN GOUDEN IBIZA TIPS

Beste hotels IbizaAtzaró IbizaHotel Atzaró | Ibiza | beste hotels

Iets anders wat deze plek FANTASTISCH maakt is de (let op..) ‘6-Temple-Balinese-Spa’, wat zoveel betekent als: massages, schoonheidsbehandelingen, yoga & pilateslessen, een Hammam, een sauna & een juice bar…need I say more? Een dag in dit hotel en je komt er als Moeder Theresa weer uit: helemaal zen. Je moet er alleen wel het geld voor hebben:-).

KLIK HIER VOOR TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID

Hotel Atzaró IbizaHotel Atzaró IbizaHotel Atzaró IbizaBeste hotels IbizaBeste hotels IbizaBeste hotels IbizaIbiza | beste hotels

Prijs per kamer: laag seizoen vanaf 120 euro – hoog seizoen vanaf 390 euro.

KLIK HIER VOOR TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID
MIJN FAVORIETE RESTAURANTS OP IBIZA

 Booking.com