Restaurant Sardine: beste diner op Bali

Restaurant Sardine op Bali is echt een lievelingsplek op het eiland. Er zitten veel leuke, mooie restaurantjes op Bali, maar Sardine is anders. Het menu verandert bijna dagelijks. De gerechten worden samengesteld op basis van de ochtendvangst van de vismarkt in Jimbaran & de biologische seizoensgroenten van hun eigen groentetuin. Verser dan dit krijg je het niet. De sfeer is romantisch & stylish, maar toch casual & relaxed.

Restaurant Sardine Bali

De eigenaren zijn Pascal, een Franse 4e generatiechef en zijn partner Pika, een Sloveense kunstenares en interieurontwerpster. Ze ontmoetten elkaar in het Caribische St. Martin, waar ze 10 jaar wonen. Na hun verhuizing naar LA, werkt Pascal als ‘private chef’ voor de rich & famous en leukt Pika de woningen van de sterren op. Maar ze missen de tropen. Na een paar keer op vakantie te zijn geweest naar Bali, besluiten ze te verhuizen en hun eigen restaurant te beginnen; Sardine.

Restaurant Sardine Bali

De prachtige eco-bamboeconstructie zorgt ervoor dat het restaurant ‘blendt’ met de omgeving. Achterin kun je wegzakken in een comfortabele sofa, uitkijkend over de rijstvelden. Een superromantische plek! Perfect om de zonsondergang te zien. Het menu is fantasievol en om van te watertanden zo lekker. De cocktails smaakten nooit beter dan hier. Must-visit.

Prijs hoofdgerecht: ongeveer 14 euro

♥ Restaurant Sardine, 21 Jl. Petitenget, Kerobokan, Bali
http://www.sardinebali.com

Klik HIER voor de beste prijzen voor vliegtickets naar Bali.
Bestel HIER de Lonely Planet van Bali!Booking.com