Paradijs Hotel Koh Tao Cabana

Wauw! Koh Tao Cabana was de mooiste en meest speciale plek waar we hebben geslapen in Thailand. Het is een luxe hotel, dat helemaal één is met de natuur. Alles is zo mooi ontworpen en de details van onze “treetop lodge” waren echt fantastisch. Het hele hotel barst van mooi design en is echt uniek. Als je iets speciaals zoekt voor de nacht, wat betaalbaar is en dat qua design ver boven alle standaardhotels uitstijgt, dan is dit je plek.

Paradijs Hotel Koh Tao CabanaParadijs Hotel Koh Tao CabanaParadijs Hotel Koh Tao CabanaParadijs Hotel Koh Tao CabanaParadijs Hotel Koh Tao Cabana

Ook al is het strand nog zo heerlijk en val je binnen een minuut in slaap op één van de comfortabele ligbedden, bezoek ook zeker het fijne zwembad een keer. Ook dit ziet er zo mooi uit. Het hele resort blendt in met de omgeving. Het is een junglebloementuin, liggend aan het mooiste strand van het eiland. ‘s Avonds loop je een paar meter voor de leuke cocktailbarretjes en restaurants. Het restaurant van het hotel zelf is ook prachtig en het ontbijt is heerlijk!

Paradijs Hotel Koh Tao CabanaParadijs Hotel Koh Tao Cabana

Vergeet niet een behandeling te boeken bij de spa! Ik denk dat de meeste mensen geen idee hebben hoe geweldig deze is. Iedereen blijft lekker plakken op het mooie strand! Maar de massages zijn super professioneel en het design is ook hier prachtig. Bezoek ook het leuke winkeltje bij de receptie! We hebben er hele leuke kadootjes voor thuis gekocht!

Paradijs Hotel Koh Tao CabanaParadijs Hotel Koh Tao Cabana
Paradijs Hotel Koh Tao CabanaParadijs Hotel Koh Tao Cabana

En ja er zitten muggen en insecten, maar niet in onze kamer. Alles wordt heel goed schoongehouden. De douche was wel buiten bij onze kamer, dus tenzij je bezoek wilt van 80% van de jungle, zou ik niet in het donker gaan douchen met het licht aan..Het hotel voelde als een tweede thuis en ik zou zo weer terug willen. Paradijs Hotel Koh Tao Cabana!

Paradijs Hotel Koh Tao Cabana

Klik HIER voor de beste tarieven bij Koh Tao Cabana!

Je kunt Little Wanderbook volgen op Instagram, Bloglovin’, Twitter & Facebook!