The Giri Café – San Juan Ibiza

Eén van de leukste nieuwe ontdekkingen van mijn tripje naar Ibiza dit jaar was toch wel de superleuke zondagmarkt in San Juan. Voordat we de markt gingen verkennen, wilden we eerst even lekker aan de koffie. Bij toeval liepen we naar The Giri Café, ik had er nog nooit van gehoord, maar het zag er gezellig uit. Misschien heb je mijn blogpost met gouden Ibiza tips al gevonden en er staat ook een volledige lijst met mijn favoriete restaurants op Ibiza online!

In deze blogpost zijn affiliate links verwerkt, waardoor ik een kleine commissie verdien, wanneer je via mijn website boekt, zonder extra kosten voor jou! Dus dank je wel als je via mijn website boekt!

The Giri CaféDe tuin is zo sfeervol! | The Giri Café, Ibiza

Wat een leuke plek is dit! Geopend in 2011 en van de eigenaren van The Giri Residence. Je kunt er een aantal hele lekkere ontbijt/ brunch opties bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bord met een stukje toast met zalm, yoghurt met biologische granola en een eitje.

Check Tix.nl voor de beste vluchten naar Ibiza! Ik gebruik deze website voor al mijn reizen.

KLIK HIER VOOR MIJN FAVORIETE RESTAURANTS OP IBIZA 

The Giri CaféThe Giri CaféMaar ook voor andere maaltijden of snacks zit je hier goed. Alle producten zijn biologisch en komen uit hun eigen tuin of van The Giri Farm net buiten San Juan. Er wordt gekookt met seizoensproducten en gerecycled, chapeau! We like!

MIJN TIPS VOOR HET HUREN VAN EEN AUTO OP IBIZA

De menukaart is fantastisch | The Giri Café, Ibiza

Na een lekker kopje koffie ga ik even naar binnen en zie tot mijn verbazing een enorm restaurant en een prachtige tuin met kruiden, tomaten, aardbeien en bloemen. Dit is het Ibiza waar ik zo van hou: het laidback gevoel, de biologische producten en het mooie design.
The Giri Café zit direct aan de markt en is een perfecte pitstop! Ik ben er overdag geweest, maar ik denk dat de tuin en het restaurant ‘s avonds ook supersfeervol zijn.

GOUDEN IBIZA TIPS VOOR EEN TOP VAKANTIE

Vliegen naar Ibiza

Ik ben fan van Tix.nl #nospon. Voor mijn reizen naar Lissabon en Mallorca heb ik ook weer betaalbare tickets via Tix.nl geboekt. Superfijn!

Lees HIER alles over mijn bezoek aan paradijselijk Formentera: het eiland naast Ibiza!

DE BESTE VLIEGTICKETS NAAR IBIZA
KLIK HIER VOOR DE BESTE HUURAUTO VOOR IBIZA