7 x de Beste Hotels in Belize

Belize is een land met prachtige natuur en bijzonder mooie hotels. Ga Tarzan zoeken in de groene jungle, bezoek de indrukwekkende ATM-grot, loop in de voetsporen van de Maya’s en wordt net als Madonna verliefd op de prachtige Cayes/ eilanden. Bruce Gaitsch componeerde voor haar het, door San Pedro geïnspireerde, nummer La Isla Bonita! Ik reisde een maand in mijn eentje van west naar oost en van noord naar zuid en voelde me hartstikke veilig in dit land! Dit zijn mijn favoriete slaapplekken: de 7 beste hotels van Belize!


beste hotels in belizebeste hotels in belize

1. Blancaneaux Lodge – Mount Pine Ridge
Deze prachtige, afgelegen lodge is van de beroemde filmregisseur Francis Ford Coppola. Hij en zijn dochter Sofia hebben allebei een huis op het terrein. In mijn cottage staan goddelijk lekkere Creoolse kokoskoekjes, een shellphone waarmee ik de receptie kan bellen en de Coppola-wijn is gevaarlijk lekker. Vanaf mijn terras heb ik uitzicht over de rivier en watervallen. Ik begrijp wel waarom Hollywoodcelebs hier graag verblijven.. Wat een plek!
Klik HIER voor de beste tarieven en beschikbaarheid van Blancaneaux Lodge!
Lees HIER meer over mijn verblijf…


beste hotels in belizebeste hotels in belize

2. Victoria House Resort & Spa – Ambergris Caye/ San Pedro
La Isla Bonita… Paradijselijker dan dit wordt het niet. Dat vond Madonna ook. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt in je gigantische bed, plons je eerst even in 1 van de 2 zwembaden, of loop je zo recht voor je deur de zee in. Daarnaast maken ze hier de beste Pina Colada’s van Belize!
Klik HIER voor de post over mijn verblijf!
Check HIER de beste tarieven voor Victoria House Hotel.


beste hotels in belizebeste hotels in belizebeste hotels in belizeCaves Branch Adventure Lodge | de Beste Hotels in Belize

3. Caves Branch Adventure Lodge – Cayo District
Hier sliep ik in een treehouse tussen de brulapen! Wat een ervaring! Daarnaast zijn er te gekke, spannende activiteiten te boeken. Zo deed ik de hysterische Black Hole Drop, waarbij ik meters abseilde met uitzicht op de jungle en grotten.
Klik HIER voor de beste tarieven bij Caves Branch Adventure Lodge!
Lees HIER alles over mijn verblijf!


beste hotels in belizebeste hotels in belizebeste hotels in belizeSea Dreams Hotel | de Beste Hotels in Belize

4. Sea Dreams Hotel – Caye Caulker
Een home away from home op het te gekke Caye Caulker! De prachtige banyanboom verwelkomt je zodra je aankomt en de Lazy Lizzard en de Split zijn slechts 2 minuten lopen. Iedere avond kun je in de bar boven terecht voor de lekkerste cocktails! 2 voor de prijs van 1… Heel gevaarlijk! Probeer een Coconut Martini.. In de bar ontmoet je andere reizigers en voel je je lid van de Sea Dreams-familie!
Klik HIER voor de beste tarieven bij Sea Dreams Hotel.
Lees HIER meer over mijn verblijf!


beste hotels in belizebeste hotels in belizebeste hotels in belizeCaribbean Beach Cabanas | de Beste Hotels in Belize

5. Caribbean Beach Cabanas – Placencia
De cabanas zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. ‘The love is in the details’ hier! Overal hangen leuke bordjes met grappige teksten en zie je bloemen; je kunt gratis gebruik maken van fietsen, paddle boards, tubes en zelfs van een mobiele telefoon! Wat een service! Meer over deze plek lees je in DEZE blogpost.
Klik HIER voor de beste tarieven en beschikbaarheid van de Caribbean Beach Cabanas!


beste hotels in belizebeste hotels in belizebeste hotels in belizeCopal Tree Lodge | de Beste Hotels in Belize

6. Copal Tree Lodge – Punta Gorda
In het hart van de jungle in het zuiden vind je de prachtige Copal Tree Lodge. Ook hier slaap ik tussen de brulapen! De douche heeft een enorm raam, waardoor je af en toe een aap voorbij ziet slingeren. Wat een ervaring! Er is hier een chocolademakerij en een koffiebranderij op het terrein. De menukaart bestaat uit het ‘farm to table’-concept en vrijwel alle ingrediënten in de gerechten worden hier verbouwd..
Klik HIER voor de beste tarieven van de Copal Tree Lodge!


beste hotels in belizebeste hotels in belizebeste hotels in belizeTurtle Inn | de Beste Hotels in Belize

7. Turtle Inn –  Placencia
Nóg een parel van Francis Ford Coppola. De beste man weet wel wat ie doet. Ook hier hebben hij en zijn dochter een huis en ik snap wel waarom. Wat een prachtige plek! James Franco & Reese Witherspoon komen regelmatig op bezoek. Ik relax bij de prachtige zwembaden en geniet van de kreeft ceviche. Mijn cottage is een Balinese droom, zo mooi! Lees HIER meer over laid-back Placencia.
Klik HIER voor de beste tarieven van Turtle Inn!


Oooh wat mis ik dit land! En vooral de kreeft ceviche.. Dit zijn ze dan: de 7 beste hotels in Belize, speciaal door mij geselecteerd. Heel veel plezier op je reis en laat me hieronder in de reacties weten hoe je het hebt gehad!
PS: kijk even wanneer het kreeftseizoen begint, dan eet je overal voor een prikkie, 5 euro, de lekkerste kreeft van je leven!

Klik HIER voor de 3-daagse zeiltocht die ik maakte vanaf Caye Caulker!

♥ Je kunt Little Wanderbook volgen op InstagramBloglovin’, Twitter & Facebook!