Yoga in Amsterdam: healing sessie Sukha Yoga

Yoga in Amsterdam… Een fijne yogastudio en docent vinden is net als daten. Het moet klikken. Na een paar jaar flink te hebben gedate met andere studio’s, vond ik eindelijk de klik die ik zocht bij Sukha Yoga: een kleine, warme yogastudio, waar de schapenwollen yogamatten en fluweelzachte dekens me altijd liefdevol verwelkomen. De Deep Relax en Restorative lessen van Anna zijn al jaren een vaste prik voor mij en hebben in uitdagende tijden voor heel veel verzachting gezorgd. Anna’s energie en fijne stem zorgen er, naast de zachte dekens en de schapenwollen yogamat, voor dat ik weer terugkom in mijn center. Loslaten is een oefening.

yoga amsterdam sukha yogaYoga in Amsterdam | Healing sessie Sukha Yoga

Nu de herfst in volle glorie is aangebroken, heb ik nóg meer behoefte aan reflectie en verdieping. Daarom boekte ik een één op één healing sessie bij Anna. Twee magische uren, die maar moeilijk in woorden zijn te beschrijven. Terwijl ik sip aan een kopje hartverwarmende rozenthee, beginnen we met het trekken van een paar kaarten, die een richtlijn zijn voor de sessie; waar ligt de focus, en waar zitten eventuele blokkades? De toch al fantastische schapenwollen yogamat is deze middag verwarmd. Ik wil het liefst de rest van de dag horizontaal blijven liggen. Anna werkt tijdens de healing sessie door middel van Reiki en aromatherapie aan blokkades. Na afloop voel ik me lichter en ontzettend ontspannen. Het is bijzonder om te voelen hoe wij mensen elkaar kunnen helpen als we elkaar toelaten en tot stilstand komen. Die stilstand en reflectie is zo belangrijk.

yoga amsterdam sukha yogaDe mooie studio van Sukha Yoga

Ik hoef niet meer te daten; Sukha Yoga is een veilige plek, waar ik terug blijf komen. Ik gun iedereen deze momenten van bezinning, verzachting en connectie. Een één op één sessie zorgt voor nóg meer inzichten. Ontzettend waardevol. Het is een investering in jezelf.

Yoga in Amsterdam | Healing sessie Sukha Yoga

MIJN FAVORIETE SURF EN YOGA RETREATS
BIJZONDER OVERNACHTEN IN AMSTERDAM