8 Surf en Yoga Retreats voor Balans

Wat mij betreft is het één van de beste combinaties mogelijk: surfen & yoga. Na mijn eerste surfles in Australië was ik hooked! De combinatie van surf- en yogalessen zorgt voor zowel fysieke, als mentale balans. Je zult merken dat wanneer jij je goed voelt, het surfen ook veel beter gaat. Ik heb zoveel vriendschappen overgehouden aan surf retreats! Dit zijn een aantal fantastische surf en yoga retreats in verschillende landen!

In deze blogpost zijn affiliate links verwerkt, waardoor ik een kleine commissie verdien, wanneer je via mijn website boekt, zonder extra kosten voor jou! Dus dank je wel als je via mijn website boekt!

surf en yoga retreats


1. Dreamsea Surf Camps/ Surf House
Locaties: Frankrijk, Portugal, Sri Lanka, Nicaragua, Bali en Spanje.
Wie me op Instagram volgt, heeft me al op meerdere plekken op onze planeet zien opduiken bij mooie Dreamsea locaties. Steeds weer kom ik met de mooiste herinneringen thuis. De glamping tenten zijn prachtig en van alle gemakken voorzien. Je boekt een week verblijf inclusief maaltijden, surflessen en yogalessen. Mocht je liever niet in een tent slapen, bekijk dan het wat rustigere surf house bij Sintra, Portugal of boek je verblijf bij het waanzinnig mooie hotel in Ahangama, Sri Lanka. Dit is echt een paradijs op aarde. Je kunt hier ook losse nachten boeken. Ideaal voor een korter verblijf. Zie link hieronder!
http://www.dreamseasurfcamp.com

ROOM ONLY RATES DREAMSEA SRI LANKA

De beste surf en yoga retreats

2. Escape Haven – Women’s Surf, Yoga & Spa Retreats
Bali – Byron Bay & Pop Ups in Portugal – Marocco – Sri Lanka & Noosa
Escape Haven bied je het hele pretpakket: surfen, yoga, meditatie, massages en een fantastische verblijf op 5 sterren niveau…
http://www.escapehaven.com/


Het beste uitzicht…

3. Salty Pelican surf & yoga retreats
Cascais, Ericeira, Penice, Sri Lanka
Alle locaties van Salty Pelican zijn even fotogeniek. Mijn verblijf bij Salty Pelican Sri Lanka was FANTASTISCH! Het zwembad, de yoga shala, de yogalessen, het eten en mijn kamer waren allemaal zo goed! Klik HIER voor de blogpost over mijn verblijf, bomvol foto’s en info. 
https://www.saltypelicanretreats.com/

MIJN VERBLIJF BIJ SALTY PELICAN SRI LANKA

surf en yoga retreatsWakker worden in zee..

4. Surf Sistas – Bali Surf & Yoga Island Surfari
Tijdens de 10 daagse ‘surfari’ surf je op de mooiste stranden van Bali & Nusa Lembongan. Daarnaast is er gelukkig genoeg tijd om te snorkelen en je billen te verbranden. Er zijn ook surf retreats te boeken in Cornwall, Wales, Frankrijk & Costa Rica.
http://www.surfsistas.com/


surf en yoga retreatsDe beste surf en yoga retreats

5. Surf Goddess Retreats – Bali, Seminyak
Misschien is het wel één van de beste Surf en Yoga Retreats die er bestaat, als je de pers mag geloven. Na een korte blik op de website begrijp je waarom. De kamers lijken wel recht uit een woontijdschrift te komen! Hier geniet je van de spa, een heerlijk gezond menu, slaap je in een droomkamer en je dagen zijn gevuld met surf- en yogalessen. Na 12 jaar ervaring kun je er wel op vertrouwen dat ze hier weten wat ze doen. “Your inner surf goddess awaits you”!
http://www.surfgoddessretreats.com/

ERICEIRA PORTUGAL: SURFERS & DIGITAL NOMADS


De beste surf en yoga retreats

6. Girls Surf Maroc – Marocco
Wow! Wat een prachtige locatie! Je slaapt in de wonderschone Tanghazout Villa. Je kunt een kamer delen of kiezen voor een double room. Ze zien er allemaal even mooi uit! S’ avonds geniet je van sunset yoga op het dakterras, met uitzicht over zee. Verlekker je vooral even aan de mooie foto’s op de website…
http://surfmaroc.com/en/girls-surf-maroc

SURFEN IN CENTRAAL PORTUGAL

surf en yoga retreatsDe beste surf en yoga retreats

7. Surfin’ Yogis – Yoga Farm, Costa Rica
Ga wandelen in de prachtige natuur, geniet van het heerlijke vegetarische eten, kom op adem tijdens de goede yogalessen, surf op de prachtige stranden en ‘re-connect’. Ook hier draait alles om duurzaamheid. In het all inclusive pakket zijn 3 maaltijden per dag inbegrepen. De Yoga Farm staat erg goed bekend en werd in 2012 door The Guardian genoemd in de Top 10 Beste Yoga Retreats ter Wereld! 
http://www.yogafarmcostarica.org/surfin-yogis/

MIJN COSTA RICA ROADTRIP


De beste surf en yoga retreats

SURFEN IN WELIGAMA SRI LANKA

8. Soul & Surf
India, Sri Lanka & Pop Ups op bijvoorbeeld de Andaman eilanden.
Ook hier zijn de reviews erg goed! India is natuurlijk dé plek voor yoga! Je kunt kiezen voor een ‘quite nice room’ een ‘nice room’ of een ‘really nice room’. Dit geeft wel een beetje de sfeer aan. Er hangen gezellige lichtjes in de bomen buiten en je kunt van een prachtige zonsondergang genieten met uitzicht over zee. Daarnaast zijn er regelmatig live optredens bij het kampvuur. In Sri Lanka is iedere zondag een heel gezellige bbq bij zonsondergang. Ik ga dit jaar zeker weer langs! 
http://www.soulandsurf.com

Vluchten zijn niet inbegrepen bij de retreats. Ik gebruik Momondo voor het vinden van de beste vluchten!

MIJN VERBLIJF BIJ SALTY PELICAN SRI LANKA
MIJN FAVORIETE SURF SPOT IN SRI LANKA
VERBLIJF BIJ DREAMSEA SURF IN SRI LANKA