7 Surf en Yoga Retreats voor Balans

Wat mij betreft is het één van de beste combinaties mogelijk: surfen & yoga. Na mijn eerste surfles in Australië was ik hooked! Surfen is zoooo verslavend! Nog voordat yoga heel hip werd in Nederland, was het al niet meer dan normaal voor Australische surfers om ook aan yoga te doen. Dit zijn een paar hele goede Surf en Yoga Retreats om je mentale & fysieke balans weer te vinden!

Surf en Yoga retreats


Surf en Yoga Retreats1. Escape Haven – Women’s Surf, Yoga & Spa Retreats
Bali – Byron Bay & Pop Ups in Portugal – Marocco – Sri Lanka & Noosa
Escape Haven bied je het hele pretpakket: surfen, yoga, meditatie, massages en een fantastische verblijfplaats. Je kunt kiezen uit 3 top pakketten: Revive, Renew of Refresh. De Revive-optie biedt 6 surflessen (suppen kan ook), 6 yoga- & meditatielessen en een verblijf op 5 sterren niveau…

Een retreat is te boeken vanaf ongeveer 2000 euro.
http://www.escapehaven.com/


Surf en Yoga Retreats2. Tipivalley Algarve Surf & Yoga Retreat – Portugal
Hier slaap je in super mooie tipi’s, midden in de natuur. Dit is ‘glamping’ zoals het ooit bedacht is! Duurzaamheid & ‘simple living’ zijn hier heel erg belangrijk. Naast de surf- en yogalessen op ongerepte stranden, kun je ook een massage boeken of gaan paardrijden in de mooie omgeving. Het eten schijnt verrukkelijk te zijn…

Prijzen zijn op aanvraag.
http://www.surfalgarve.com/


Surf en Yoga Retreats3. Surf Sistas – Bali Surf & Yoga Island Surfari
Tijdens de 10 daagse ‘surfari’ surf je op de mooiste stranden van Bali & Nusa Lembongan. Daarnaast is er gelukkig genoeg tijd om te snorkelen en je billen te verbranden. Er zijn ook surf retreats te boeken in Cornwall, Wales, Frankrijk & Costa Rica.

De Bali Surfari is te boeken vanaf 1096 euro.
http://www.surfsistas.com/


Surf en Yoga Retreats4. Surf Goddess Retreats – Bali, Seminyak
Deze retreats scoren heel erg hoog op Tripadvisor! Misschien is het wel één van de beste Surf en Yoga Retreats die er bestaat, als je de pers mag geloven. Na een korte blik op de website begrijp je waarom. De kamers lijken wel recht uit een woontijdschrift te komen! Hier geniet je van de spa, een heerlijk gezond menu, slaap je in een droomkamer en je dagen zijn gevuld met surf- en yogalessen. Na 12 jaar ervaring kun je er wel op vertrouwen dat ze hier weten wat ze doen. “Your inner surf goddess awaits you”!

Te boeken vanaf 2020 euro.
http://www.surfgoddessretreats.com/


Surf en Yoga Retreats5. Girls Surf Maroc – Marocco
Wow! Wat een prachtige locatie! Ook hier zijn de recensies top ( Tripadvisor ). Je slaapt in de wonderschone Tanghazout Villa. Je kunt een kamer delen of kiezen voor een double room. Ze zien er allemaal even mooi uit! S’ avonds geniet je van sunset yoga op het dakterras, met uitzicht over zee. Verlekker je vooral even aan de mooie foto’s op de website…

Al te boeken vanaf 450 euro!
http://surfmaroc.com/en/girls-surf-maroc


Surf en Yoga Retreats6. Surfin’ Yogis – Yoga Farm, Costa Rica
Ga wandelen in de prachtige natuur, geniet van het heerlijke vegetarische eten, kom op adem tijdens de goede yogalessen, surf op de prachtige stranden en ‘re-connect’. Ook hier draait alles om duurzaamheid. In het all inclusive pakket zijn 3 maaltijden per dag inbegrepen. De Yoga Farm staat erg goed bekend en werd in 2012 door The Guardian genoemd in de Top 10 Beste Yoga Retreats ter Wereld! Lees HIER het artikel.

Te boeken vanaf 781 euro.
http://www.yogafarmcostarica.org/surfin-yogis/


Surf en Yoga Retreats7. Soul & Surf
India – Sri Lanka & Pop Ups op bijvoorbeeld de Andaman eilanden.
Ook hier zijn de reviews erg goed! India is natuurlijk dé plek voor yoga! Je kunt kiezen voor een ‘quite nice room’ een ‘nice room’ of een ‘really nice room’. Dit geeft wel een beetje de sfeer aan. Er hangen gezellige lichtjes in de bomen buiten en je kunt van een prachtige zonsondergang genieten met uitzicht over zee. Daarnaast zijn er regelmatig live optredens bij het kampvuur.

Kamers zijn te boeken vanaf 44 euro per nacht, bij een minimum verblijf van 3 nachten.
http://www.soulandsurf.com/

♥ De bovengenoemde prijzen zijn exclusief vlucht. Kijk voor de beste vluchten voor deze Surf en Yoga Retreats even op Skyscanner!

Je kunt Little Wanderbook volgen op Instagram, Bloglovin’, Twitter & Facebook!