Yotel Amsterdam: innovatief en duurzaam hotel

Vorige week was ik aanwezig bij de officiële opening van YOTEL Amsterdam. Ik mocht een nachtje komen slapen bij dit nieuwe hotel in Amsterdam-Noord! YOTELs wereldwijde hotelconcept voor ‘tech-savvy’ reizigers heeft 202 slimme cabins (kamers) die heel bijzonder zijn ingericht…

In deze blogpost zijn affiliate links verwerkt, waardoor ik een kleine commissie verdien, wanneer je via mijn website boekt, zonder extra kosten voor jou! Dus dank je wel als je via mijn website boekt.

YOTEL AmsterdamYOTEL AmsterdamYOTEL Amsterdam

Als ik mijn kamer inloop, zie ik de bijzondere lichtfunctie. Je kunt kleuren kiezen, kleuren in elkaar over laten gaan of een discofunctie aanzetten! Dit heb je misschien al gezien op mijn Instagram. Natuurlijk kun je ook gewoon voor standaard wit licht kiezen. Ik heb een heerlijke regendouche, een ChromeCast aan de tv en een giga ‘SmartBed’, waarvan het hoofdeinde omhoog en omlaag gezet kan worden.

YOTEL AmsterdamYOTEL AmsterdamYOTEL Amsterdam

De kamer is clean en van alle gemakken voorzien. Zo is er een uitschuifbaar tafeltje geplaatst in het nachtkastje. Ook de stoel staat hier ingeschoven. Ik mis alleen koffie- en theefaciliteiten. Verder is de kamer op-en-top luxe op 14m2.

DE BESTE TERRASSEN IN AMSTERDAM

YOTEL AmsterdamYOTEL AmsterdamHet mooie interieur

Het restaurant heeft een ‘all day dining’-concept en serveert gerechten samengesteld met producten van lokale leveranciers. Ze willen gaan werken met drone service en zijn dit al aan het testen! Ook is er een prachtig groot terras aan het water en een buitenbioscoop. Wojoow!

MIJN FAVORIETE YOGA SPOT IN AMSTERDAM

YOTEL AmsterdamYOTEL Amsterdam

Het hotel profiteert van een uniek watersysteem dat water verzamelt, opslaat, filtert en recycled. Daarnaast maakt Yotel Amsterdam gebruik van energiebesparende LED-verlichting en sensoren om ervoor te zorgen dat niets brandt als het niet wordt gebruikt. Gasten die met een elektrische auto arriveren, kunnen hun voertuig opladen bij één van de 10 oplaadpunten van het hotel.

KLIK HIER VOOR DE BESTE TARIEVEN VAN YOTEL

Extra voorzieningen zijn onder meer tijdbesparende zelfbedieningskiosken in luchthavenstijl en een moderne, supergoede fitnessruimte die 24/7 geopend is. Fiets- en e-fietsverhuur zijn beschikbaar en er is ruimte voor het aanmeren van boten aan het terras. Dit wordt één grote gezelligheid deze zomer!

Fijne spullen in de badkamer

Klik HIER voor meer Amsterdam inspiratie!

TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID VAN YOTEL
BOOZY BRUNCH SPOTS IN AMSTERDAM