Lebua State Tower Hotel, Bangkok

Het Lebua State Tower Hotel in Bangkok is echt het meest luxe hotel waar ik tot nu toe geslapen heb. Maar gek genoeg is het nog betaalbaar ook!  We betaalden ongeveer 90 euro per nacht, inclusief ontbijt!
Het personeel van KLM slaapt hier ook altijd als ze vliegen op Bangkok. Het design is indrukwekkend, de kamers ruim en het uitzicht vanaf je privé balkon is fantastisch! En dan het ontbijt…

Lebua State TowerLebua State TowerLebua State TowerLebua State Tower

Ik heb nog nooit zo’n uitgebreid ontbijtbuffet meegemaakt. Je kan het zo gek niet verzinnen of het staat er, zelfs sushi! De enorme saladebar en grote keuze uit muesli, noten en vers fruit heeft me meteen uit de jetlag geholpen. Daarnaast is er een fijne ‘gym’. Nou verklaart een ‘normaal’ vakantiegaand mens me misschien voor gek, maar ik battle de jetlag echt na een half uurtje rennen.
De onderstaande foto’s zijn van de ontbijtruimte en waar je ‘s middags ook lekker wat kunt drinken bij het zwembad: restaurant Mozu..

Lebua State TowerLebua State Tower

Maar je slaat echt achterover (kijk uit waar je dat doet) op het dak. Het Sirocco rooftoprestaurant is het meest bijzondere restaurant dat ik ooit heb gezien. Superromantisch, wel erg duur en wat een uitzicht! De cocktailbar is eveneens wonderlijk mooi. Er loopt een pad om de ronde bar heen, met een glazen plaat ervoor…niet geschikt voor mensen met hoogtevrees!
Een goed alternatief voor een diner bij Sirocco, is eten bij Breeze (paarse brug), een paar verdiepingen lager, maar net zo goed fantastisch (ook niet goedkoop, maar je hoeft niet de rest van de vakantie naar de McDonalds als je betaald hebt, na Sirocco wel, tenminste IK wel) en daarna ga je door naar boven voor een cocktail. Precies hetzelfde uitzicht, niet de diner rekening!

Lebua State TowerLebua State Tower

Klik HIER voor de beste prijze bij Lebua State Tower Hotel!

Klik HIER voor ons paradijselijke verblijf op Koh Tao…Booking.com