11 x De Leukste Strandtenten van Nederland

Smeer je in met SPF factor 50, trek je favoriete strandjurk aan en plof neer bij één van deze fijne plekken aan zee met een verfrissende cocktail, heerlijke lunch of diner en blijf veel te lang hangen… Dit zijn de 10 leukste strandtenten in Nederland!

Leukste strandtenten NederlandDe leukste strandtenten in Nederland | Beachclub C, Noordwijk

1. Tulum, Noordwijk 
Van dezelfde eigenaren als het populaire Hippie Fish. Beeldschone plek met witgelakt hout, heerlijk eten en relaxte bediening. Alsof je in Bali bent!
https://www.tulumtulum.nl/

2. Hippie Fish, Zandvoort 
Al een hele tijd één van mijn favorieten. Deze prachtige strandtent is ingericht met natuurlijke materialen en veel groen. De salades zijn heerlijk en met zoveel mooie relaxhoekjes blijf je veel te lang hangen…
https://www.hippiefish.nl/

3. Ubuntu, Zandvoort 
Het beste van Bali & Ibiza komt samen bij deze gezellige, laid-back strandtent met een uitstekende kaart. Topplek!
https://www.ubuntubeach.nl/

Leukste strandtenten NederlandKayuca | Zandvoort | De leukste strandtenten in Nederland 

4. Kayuca, Zandvoort
Inmiddels een beetje mijn vaste stek aan zee! Uitstekende kaart, gemoedelijke sfeer, lekkere drankjes en het interieur zou ik graag willen copy pasten naar mijn eigen huis.
http://www.kayuca.nl

5. Club Zand, Castricum 
Misschien wel de rustigste plek in het lijstje vanwege de ligging. Hier vind je geen drukke boulevard, maar wel één van de schoonste stranden van Nederland, kekke, hangende, rotanstoelen, een vleugje boho, een snufje hippie en heel veel sfeer.
http://www.clubzand.nl

6. Bries, Noordwijk 
Bij deze mooie strandtent kun je terecht voor een zalige lunch. Op de wijnkaart vind je mijn favoriete Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland. Uitbuiken na de culinaire hoogstandjes? Ga dan even horizontaal op 1 van de comfortabele bedden.
http://www.briesnoordwijk.nl

7. Later aan Zee, Bloemendaal 
Mocht je voor wat meer luxe willen gaan en je even op Ibiza willen wanen, plof dan neer op één van de zeeeer comfortabele bedden bij Later aan Zee en kies uit één van de 8 soorten Taittinger Champagne. Cheers!
http://www.lateraanzee.nl/

de Leukste Strandtenten in NederlandLater aan zee | de leukste strandtenten in Nederland

8. Aloha, Wijk aan Zee 
Reggae, palmbomen, comfortabele ligbedden en heerlijke cocktails. En met een steenoven in de keuken zit het ook wat lekkere pizza’s betreft wel goed!
https://alohabeach.nl/

9. Tijn Akersloot, Zandvoort 
A surfers paradise. Voor de deur kun je suppen, surfen of een yogales volgen. Goede menukaart en een enorm terras! 365 dagen per jaar geopend.
https://tijnakersloot.nl/

10. Woodstock69, Bloemendaal 
Iedere zomer ben ik bij deze kleurrijke strandtent te vinden. Iedereen channelt hier zijn inner & outer hippie. Kijk van tevoren even of er een leuk event of concert is!
http://www.woodstock69.nl

Beachclub C, Noordwijk | Leukste strandtenten

11. Beachclub C, Noordwijk
Dertien dagen voor de eerste lockdown opende Beachclub C in Noordwijk, maar inmiddels hebben velen deze te gekke spot gelukkig ontdekt. Wij hebben hier heerlijk geluncht tussen de hoge palmbomen en genoten van bijzonder lekkere home-made iced tea, een perfecte poké bowl en nog heel veel meer lekkers. Rollend naar huis… Het mooie, bohemian interieur en de fijne bediening maken dit een top spot! Iedere donderdag staat in het teken van “Little Friday” (bijna weekend) met live muziek.
https://beachclubcnoordwijk.nl/

Mist jouw favoriete strandtent in deze lijst? Laat het me weten, dan ga ik langs!

Op zoek naar een paradijselijke escape dichtbij huis? Lees dan HIER alles over mijn bezoek aan het eiland Formentera: een Caribisch gebied in Europa.

KLIK HIER VOOR DE BESTE TERRASSEN IN AMSTERDAM