Kijkduinstrandhuisjes: de ultieme staycation

Met constante temperaturen boven de 24 graden, een keiharde hittegolf op je snufferd en dagen werken met een ventilator op standje turbo, hoef je natuurlijk helemaal niet meer naar de Costa del Sol. Dit is de tijd voor een ultieme ‘staycation’. Ik pak mijn tas met een flinke lading boodschappen en zonnebrand factor 50 en vertrek naar Kijkduin, om te verblijven in de extreem relaxed, luxe Kijkduinstrandhuisjes

KijkduinstrandhuisjesKijkduinstrandhuisjes

De Kijkduinstrandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien. Je hebt een keuken met vaatwasser, woonkamer, tv, espressomachine, WIFI, overdekte veranda en er zijn 2 slaapkamers. Alles in klein formaat natuurlijk maar überknus! Parkeren in de buurt is gratis. Voor de deur van ons huisje wordt fanatiek gekitesurft en het stikt van de gezellige standtenten. s’ Avonds drinken we een glas ijskoude Sauvignon Blanc, terwijl we de zon zien zakken in de zee. Nooit meer naar huis!

KijkduinstrandhuisjesKijkduinstrandhuisjesKijkduinstrandhuisjes

Mocht je nóg meer luxe willen, dan kun je ook een huisje reserveren met een jacuzzi op je terras. Ja een JACUZZI! Glaasje bubbels erbij, muziekje aan, zonsondergang en je vergeet dat je ‘gewoon’ in Nederland bent.

KijkduinstrandhuisjesKijkduinstrandhuisjesOp bovenstaande foto’s: Suiderstrand

Mijn favoriete strandtenten in de buurt van de huisjes zijn Blow & Suiderstrand. Bij Suiderstrand dronken we heerlijke G&T’s, aten een zalige burger en sloten de avond af met een perfecte Espresso Martini. Omdat hier veel gekitesurft wordt hebben de strandtenten allemaal een laid-back surf vibe. Iedereen loopt op blote voeten. Cheers!

Kijkduinstrandhuisjes

De Kijkduinstrandhuisjes zijn zeer populair, dus het is belangrijk om ver van te voren te reserveren! De huisjes zijn te boeken tot 31 oktober. De prijzen variëren per seizoen. Neem een goed gevulde boodschappentas mee, een paar mooie boeken en geniet van de rust!

Kijk voor meer informatie en prijzen: http://www.kijkduinstrandhuisjes.nl

Klik HIER voor mijn Rome City Guide!Booking.com