Je favoriete tijdschriften digitaal mee op reis

Op reis verslind ik tijdschriften. Dan pas kom ik eindelijk toe aan het lezen van de interviews en verhalen, in plaats van vluchtig bladeren door wat pagina’s tijdens een gehaast ontbijt. Ik maak nieuwe reisplannen door Lonely Planet Magazine, sla heerlijke recepten op uit de Elle Eten en lees alles over de beste zelfbruiners in de &C. De tijdschriften komen altijd verschrompeld van het zwembad- of zeewater weer thuis en liggen vervolgens nog maanden te verstoffen in een kast. Wanneer ik op reis ga, kan ik nooit kiezen welke tijdschriften ik mee wil nemen en dat zorgt steevast voor een hoop gedraai voor de schappen op de luchthaven. Met als gevolg dat ik veel te veel koop en mijn handbagage het gewicht heeft van een klein nijlpaard. Daar heb ik sinds kort een oplossing voor gevonden… Waarom nog langer slepen met al dat extra gewicht als je al je favoriete tijdschriften digitaal kunt lezen. Dat is ook nog eens beter voor die oh zo belangrijke bomen en het milieu.

Tijdschriften

Via de app van Tijdschrift.nl lees je waar dan ook en wanneer je maar wilt je favoriete tijdschriften. Zo heb je altijd wat te lezen. Ook zonder internet kun je je bladen lezen na het downloaden van de door jou geselecteerde edities. Zo vind je hier onder andere mijn favorieten: de Linda, &C, Elle Eten, Flow, Lonely Planet Magazine, National Geographic en heel veel andere toffe bladen. Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de beste tijdschriften van Nederland. HIER bekijk je het volledige aanbod. 

Voor een vast bedrag de beste tijdschriften voor jou én 4 anderen!

Mocht je met vrienden op vakantie gaan, dan kun je hen ook blij maken met je abonnement, want het aanbod van de app is op 5 devices tegelijk te gebruiken. Zo blijven jullie allemaal op de hoogte van dezelfde juicy gossip, nieuwsartikelen en inspirerende, nieuwe reisbestemmingen uit bijvoorbeeld Lonely Planet Magazine. Mocht je zicht wat zijn verminderd door al dat zoute zeewater, dan pas je gemakkelijk de lettergrootte aan en in de avond schakel je naar de nachtmodus. 

Quanta costa?

“En wat kost dat dan?”, hoor ik je denken. Nou, maar €9,99 per maand en de eerste 2 weken zijn sowieso gratis! En dan kun je dus onbeperkt álles lezen wat je maar wilt. Que bueno! Dat haal ik er zo uit als ik naar al die stapels kijk die ik thuis heb liggen. Mocht je nog een lopend abonnement hebben bij een aangesloten print tijdschrift, dan krijg je 25% korting en betaal je slechts €7,50 per maand.

Nu al zin om te beginnen met lezen? Probeer hier je eerste 14 dagen gratis!

Dit artikel is een samenwerking met Tijdschrift.nl

KLIK HIER VOOR MIJN FAVORIETE BOEKENBooking.com