No Rules: chef’s table & bijzondere pizza’s in de Pijp

Restaurant No Rules, op het Marie Heinekenplein in Amsterdam is meer dan alleen een “pizzeria”: #NOTANOTHERPIZZERIA. Chef Richard Way zorgt voor een uitgebreide kaart met daarop voor ieder wat wils. Op het grote terras genoten wij van het chef’s menu en werden o.a. getrakteerd op een heerlijke mini pizza met Iberico ham, Bali crème & tomaat en een goddelijk lekkere ceviche van zeebaars gegaard in kokosmelk, met Baba Ganoush, granaatappel, maïs en gepofte rijst.

No RulesHet mooie interieur van No Rules | Amsterdam

Ook de steak tartaar met Amsterdams zuur, gerookte avocadocrème en crostini is een voltreffer. We proeven de Tom Kha Kai ‘Monthly Thrillseeker’ pizzetta, met minipaksoi, bundelzwam, taugé en koriander. Je verwacht deze combinatie niet op een pizza, maar we vonden het erg geslaagd! De pizza is bedacht in samenwerking met Robin Zomer, muzikant en ook wel bekend van BENR.

Elke ‘Monthly Thrillseeker’ pizza is, je verwacht het al, een maand lang te vinden op het menu van No Rules. Zo zal kookboekenschrijver, food fotograaf en vegan blogger Jason Tjon Affo van The Indigo Kitchen een compleet plantaardige pizza samenstellen. Het populaire food platform Culy bestaat dit jaar 10 jaar en creëert een pizza om dat te vieren en reisblogger Rebecca Boektje van My Travel Boektje maakt er een hartig feest van.

No RulesNo RulesChef’s table en heerlijke pizza’s! | No Rules Amsterdam

Uiteraard werken alle influencers samen met chef Richard Way, die befaamd is om zijn creatieve en spannende gerechten, en zijn hand er niet voor omdraait herkenbare klassiekers te voorzien van een typische No Rules stempel. De pizza’s zijn ook thuis te bestellen via de website van No Rules, Deliveroo, Thuisbezorgd en UberEats.

Ceviche en als dessert meringue met aardbeienijs | restaurant Amsterdam

Hartstikke leuk hoor die pizza’s, maar zorg wel dat je nog wat ruimte overhoudt voor een dessert. De meringue met aardbeienijs en basilicumcrème is een retourtje naar de hemel!

No Rules is de hele dag geopend, heeft een enorm terras, een prachtig interieur, een goede wijn- en cocktailkaart en op de menukaart staat voor ieder wat wils. We hebben er een heerlijke zomeravond gehad en zijn veel te lang blijven hangen. Aanrader!! Klik HIER voor de menukaart en reserveer je spot.

EEN ANDERE FANTASTISCHE LUNCH SPOT IN AMSTERDAM