The One Villa, Seminyak

Bali is dé plek om een keer in een mooie villa te verblijven. Wij wilden, na de lange vlucht uit Amsterdam, wat meer besteden aan een fijn verblijf, om bij te komen. Het aanbod in Seminyak is enorm en de prijzen liggen vaak vrij hoog. Na lang zoeken, vergelijken, beoordelingen lezen en beschikbaarheid checken, kiezen we voor The One Villa.

The One VillaThe One VillaThe One Villa

Nog nooit eerder sliep ik in zo’n luxe villa! We hebben een eigen zwembad, een openlucht badkamer en een hemels bed. Na een verfrissende plons in het zwembad, genieten we iedere ochtend van een ontbijt in de villa, dat daar ook ter plekke wordt klaargemaakt, alsof we bij de Koninklijke familie horen …Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een Engels, Amerikaans, Indonesisch of continentaal ontbijt, maar je kunt ook gewoon een mix maken van wat je lekker vindt!

The One VillaThe One VillaThe One VillaThe One Villa

Dichtbij The One Villa vind je veel leuke restaurants en winkels, zoals mijn lievelingsrestaurant Sardine, highteacafé Biku en de schoonheidssalon van onze eigen Rob Peetoom. Huur een scooter, koop wat benzine in een wodkafles en verken de omgeving! Mocht je een keer lui zijn, daar zijn vakanties tenslotte voor, dan zijn er chauffeurs beschikbaar bij de villa, die je met alle liefde gratis wegbrengen en ophalen. Toch fijn na een avond lang tafelen. Het is natuurlijk wel zo aardig deze mannen wat fooi te geven, ze verdienen maar weinig op Bali.

The One VillaThe One Villa

Voor langere ritten is het slim om een chauffeur te vragen van buiten het resort. Er zijn veel goede chauffeurs die je voor 50 dollar per dag, het hele eiland over rijden. Bijna iedereen die al een keer op het eiland is geweest, kan wel iemand aanraden. Deze mannen zijn erg blij met het werk dat ze aangeboden krijgen, aangezien veel resorts tegenwoordig hun eigen chauffeurs hebben, die veel werk wegkapen. Ga bijvoorbeeld naar Uluwatu in het zuiden naar de surfers kijken, bezoek de tempel en geniet van de visvangst van de dag op het strand van Jimbaran, echt een aanrader! Hier eet je een bord vol kreeft, gamba’s, mosselen en ander heerlijks, voor ongeveer 5 euro, inclusief drankje.

The One VillaThe One Villa

Je betaalt er wat meer voor, maar The One Villa biedt alles waar je van droomt. Wat een fantastische plek, vriendelijk personeel, schoon en gezellig. Ik hoop nog een keer terug te komen!

The One VillaThe One Villa

Klik HIER voor de beste tarieven voor The One Villa!!

The One Villa, Jl. Cendrawasih No. 99, Seminyak

Klik HIER voor de beste prijzen voor vliegtickets naar Bali.
Bestel HIER de Lonely Planet van Bali!Booking.com