Top 10 Bucket List Bestemmingen

Mijn Bucket List is een heel stuk langer dan deze 10 bestemmingen, maar deze toppers staan op het moment bovenaan! Ik heb verschillende lijstjes op mijn telefoon en computer met nog te bezoeken plekken en must-visit hotels. Wat zijn jouw reiswensen voor de komende tijd? Wat is de mooiste reis die je ooit hebt gemaakt? Ik ben benieuwd! Doe inspiratie op en wie weet staan deze juweeltjes na het lezen van de post ook op jouw Bucket List! ♥

Bucketlist Bestemmingen
Foto: Moraine Lake, Canada


Bucket List Bestemmingen

1. Roadtrip Westkust USA.
Dit is mijn absolute nummer 1! Huur een auto en bezoek alle mooie ‘National Parks’ zoals Yosemite en The Grand Canyon, shop in LA, geniet van het enorme aanbod aan restaurants in San Francisco en proef van de hysterie in Las Vegas!


Bucket List Bestemmingen

2. Kroatië.
De foto’s van mijn vrienden die dit land al bezochten zijn zo jaloersmakend mooi dat Kroatië hoog op mijn Bucket List staat. Ik wil dolgraag de Plitvice meren, Hvar & KRKA NP bezoeken!


Bucket List Bestemmingen

3. The Great Escape: Australië & Nieuw Zeeland.
Ik heb een paar jaar geleden 4 maanden in mijn uppie door Australië gereisd en heb sindsdien enorme heimwee naar het land. Ook Nieuw Zeeland is een droom! Ik zie mezelf al kayakken in het Abel Tasman NP en een heerlijke Sauvignon Blanc drinken in The Marlborough wijnstreek…


Bucket List Bestemmingen

4. Noorwegen.
Dit land barst van het natuurschoon en is één groot avontuur. Die fjorden moeten getrotseerd worden!


Bucket List Bestemmingen

5. Vietnam & Cambodja.
Mijn reis naar Thailand is nog steeds één van de fijnste reizen die ik ooit heb gemaakt. Ik hou van Azië. Het ritme van leven, de vriendelijke mensen en de prachtige natuur, maken dit deel van de wereld heel bijzonder. Vietnam & Cambodja, met rivieren en tempels, lijken me zo mooi!


Bucket List Bestemmingen

6. Buenos Aires.
Deze stad heeft een enorme aantrekkingskracht op me! De tango, de goede restaurants en vele culturele bezienswaardigheden maken dit een topbestemming.


Bucket List Bestemmingen

7. De Trans Siberië Express.
Reizen met de trein in het buitenland vind ik zo fijn! Het geeft rust om een landschap vanuit de trein voorbij te zien trekken. Daarnaast ben ik heel erg nieuwsgierig naar Mongolië en Rusland. Het lijkt me een onvergetelijke ervaring!


Bucket List Bestemmingen

8. Okinawa.
Nergens ter wereld worden mensen zo oud als hier. Dat komt vast door de zeer aangename leefomgeving, maar ook qua voeding leven mensen hier erg gezond. Heel inspirerend!


Bucket List Bestemmingen

9. Lissabon.
Mijn eerst volgende citytrip gaat waarschijnlijk naar Lissabon! Er schijnt hier een hele relaxte sfeer te hangen en het prijsniveau ligt laag. Zagen onze trams er ook maar zo uit!


Bucket List Bestemmingen

10. Zuid Afrika.
Woeste natuur, wilde dieren, in een jeep het continent doorcruisen, neerploffen op een wit strand in Zanzibar en genieten van heerlijke wijn in Kaapstad. Need I say more?

♥ Je kunt Little Wanderbook volgen op Instagram, Bloglovin, Twitter & Facebook!