Logeren in het Park Inn Antwerpen Berchem

Vraag me niet waarom, maar het is alweer bijna 8 jaar geleden dat ik voor het laatst in Antwerpen was. Na een gezellige uitnodiging om te komen proefslapen in het spiksplinternieuwe Park Inn Antwerpen Berchem, spring ik als een blij ei de Thalys in voor een nieuw ‘rendez-vous’ met deze leuke stad!

Park Inn Antwerpen BerchemPark Inn Antwerpen Berchem

Met de Thalys, geboekt via NS International, reis je duurzaam, comfortabel en in recordtijd van Amsterdam naar Antwerpen. Na slechts een uur en een kwartier lezen, een kleine, lekkere maaltijd verorberen met een glaasje wijn (we zitten VIP) en wat bijkletsen met mijn reisgenoot, stappen we uit op het prachtige station Antwerpen Centraal. Nog 1 halte en 5 minuten met een ‘normale trein’ en we staan recht voor de deur van het Park Inn Antwerpen Berchem.

Park Inn Antwerpen BerchemPark Inn Antwerpen BerchemOnze kamer | Park Inn Antwerpen Berchem

De ontvangst is vriendelijk. We drinken een verfrissend glaasje water met citroen en munt en binnen no time staan we in onze ‘chambre’. Deze is van alle gemakken voorzien. We hebben een huge bed, koffie- en thee-apparatuur, lekker geurende doucheproducten en een enoooorme regendouche. Hier kan ik zelfs in liggen! Aan de televisie hangt zowaar een ChromeCast! Love Island UK it is! Ik koppel mijn iPhone aan het kastje en kijk de rest van de avond naar mijn verslavende en zeer educatieve guilty pleasure. How to loose a guy in a day… Klik HIER voor de tarieven van onze kamer!

Park Inn Antwerpen Berchem

Na een rustige nacht is het tijd voor het hoogtepunt van ons verblijf: het ontbijt. OMG wat een hoop lekkers: vers sap, water met citroen en munt, heerlijke granola, verse croissants, donuts in alle kleuren van de regenboog en…. red velvet muffins. De hemel. Ook de vleeswaren en kaasjes zijn allemaal van bijzonder hoge kwaliteit. Het is lang geleden dat ik zo’n goed ontbijt in een hotel heb gegeten. Wat een foodfest…. Volgende week maar wat vaker naar de sportschool YOLO! Zolang ik nog maar in mijn rode Thalysstoeltje terug naar huis pas, maak ik me niet druk.

Park Inn Antwerpen BerchemPark Inn Antwerpen BerchemHeerlijke doucheproducten | Park Inn Antwerpen Berchem

Vanaf het Park Inn Antwerpen Berchem vertrekken verschillende trams naar het centrum van Antwerpen. Als je besluit te lopen, ben je ongeveer 40 minuten onderweg. Daarnaast kun je voor de deur de trein pakken naar Antwerpen Centraal. Je bent daar in 5 minuten vanaf station Berchem!

In het hotel staat een pooltafel en er is een gym, waar ik lekker geen gebruik van heb gemaakt…

Park Inn Antwerpen BerchemPark Inn Antwerpen BerchemZeer uitgebreid en heerlijk ontbijt | Park Inn Antwerpen Berchem

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in het Park Inn Antwerpen Berchem. De kamer was bijzonder comfortabel, het personeel is uiterst vriendelijk en het ontbijt was echt fantastisch. Het enige puntje van kritiek is het diner in het restaurant. De witte wijn was niet mijn favoriet en de gerechten, met name mijn ‘vol au vent’, een Vlaamse klassieker, leek voor het grootste deel uit potjes te komen. Dus daar is nog wat ruimte voor verbetering. Als daar het niveau naar dat van het ontbijt gaat, hoef je het hotel helemaal niet meer te verlaten!

Park Inn Antwerpen BerchemPark Inn Antwerpen BerchemLunch bij The Upper Room in The Jane. Op de onderste foto staat mijn Okonomiyaki: een heerlijk, hartig Japans pannenkoekje met octopus | Park Inn Antwerpen Berchem

Probeer zeker een lunch of diner te reserveren bij The Jane!

Klik HIER voor meer informatie over reizen met de Thalys via NS International.
Klik HIER voor de beste tarieven en beschikbaarheid van het Park Inn Antwerpen Berchem.
Lees HIER voor mijn blogpost over The Jane (deze stond al op de website vóór dit bezoek).

Je kunt Little Wanderbook volgen op Instagram, Bloglovin’, Twitter & Facebook