Foreo Luna 3: gezichtsreiniger mee op reis

Eerlijk is eerlijk: ik ben geen modefreak, maar ben wel enorm verslaafd aan alles wat met huidverzorging te maken heeft! Ik ‘smeer’ vriendinnen regelmatig mijn favoriete serums en reinigers aan. Doordat ik een gevoelige huid heb, ben ik behoorlijk kieskeurig in wat ik op mijn huid smeer. Op reis kan ik niet alles meenemen, maar wil ik na een dag vol zonnebrand, deet en zweetsnorren wel mijn gezicht goed kunnen reinigen. Toen zag ik de Foreo Luna 3 voor bij komen op Instagram….

Foreo Luna 3De roze Luna 3 voor de normale huid.

Ik moet eerlijk zijn: ik ben enorm naar de Foreo Luna 3 toe geïnfluenced! Op Instagram zag ik ineens al mijn favoriete reisbloggers op pad met zo’n roze mormeltje en zoals dat gaat met influencing dacht ik: dit wil ik proberen! In deze blogpost/ review vertel ik je alles over mijn eerlijke ervaring met de Luna 3.

Foreo Luna 3

De Foreo Luna 3 is er in 3 verschillende modellen: 1 voor de normale huid, 1 voor de gecombineerde huid en 1 voor de gevoelige huid. Deze laatste past bij mij: ben een enorm gevoelig meisje:-)

De verpakking van mijn Luna 3 Sensitive.

In de verpakking zit je Luna 3 met een oplaadsnoertje en een zakje om deze in op te bergen. Eenmaal opgeladen kun je de Luna 650 keer gebruiken! Het apparaatje werkt met een app die je gratis kunt downloaden. Dit is gedaan om te voorkomen dat er copycats op de markt komen. Heel slim! Ali Express had er anders al helemaal mee vol gestaan.

Foreo Luna 3
De functies van de Foreo Luna 3

Wanneer je de Foreo Luna 3 voor de eerste keer gebruikt, koppel je het apparaat met bluetooth aan de app op je telefoon. Daarna hoef je de aan- en uitknop eigenlijk niet meer te gebruiken, omdat je de Luna 3 aanzet met je app!

Foreo Luna 3

Het eerste grote pluspunt van de Foreo Luna 3 vind ik de fijne siliconen borsteltjes. Deze zijn heel erg zacht en gemakkelijk te reinigen met een beetje handzeep na gebruik. Veel gemakkelijker en hygiënischer dan bijvoorbeeld gezichtsborstels. De achterkant van de Foreo Luna 3 is gemaakt voor de massagefuncties op het apparaat.

Foreo Luna 3

Schermafbeeldingen van de app.

De volgende foto’s zijn schermafbeeldingen van mijn telefoon, zodat je een goed beeld krijgt van de app. Eerst zorg ik dat de instellingen in de app goed staan. Ik vind 8 een goede intensiteit voor mij. De timer staat op 60 seconden. Ik doe wat van mij favoriete reinigingsgel van REN op de ‘haartjes’ en ik klik in de app op start. De app geeft zelfs aan hoe lang je welke plek op je gezicht met ronddraaiende bewegingen schoon moet maken. Je kunt de plaatjes op je scherm volgen. Ik ben ‘as usual’ eigenwijs en houd lekker mijn eigen timing aan. Door de sonische trillingen ‘trilt’ het vuil uit je huid.

Schermafbeeldingen van mijn telefoon van de app voor de Foreo Luna 3.

Nadat ik mijn huid heb gereinigd, breng ik mijn favoriete serum aan en gebruik ik de massagefunctie. Je kunt kiezen uit 4 opties: Eyes on the prize, Nothing but neck, Contour crazy en Magic Mouth. Ik kies voor ‘Nothing but neck’ en ook dit keer laten de plaatjes zien hoe je de Foreo Luna 3 het beste kunt bewegen. Een vrouwelijk stem vertelt je zelfs hoe je dit het beste kunt doen, maar ik heb haar vrijwel meteen zeer vriendelijk, doch doeltreffend, gemute. Wat een leuk extra deze massages!

DE BESTE FOREO LUNA 3 OPTIES

Schermafbeeldingen van mijn telefoon van de app voor de Foreo Luna 3.

Conclusie: de Foreo Luna 3 is lichtgewicht en gemakkelijk in het gebruik. Ideaal voor op reis. Het apparaat voelt heel zacht tijdens het reinigen en ik heb het idee dat mijn huid er echt van opknapt! Daarnaast vind ik het een erg hygiënisch apparaat. Het feit dat ie 650 wasbeurten mee gaat na het opladen en gewoon onder de douche gebruikt kan worden is helemaal top. Mocht je de app irritant vinden, dan kun je de Luna 3 ook aan de achterkant aan- en uitzetten. Dit kan nadat je het apparaat gekoppeld hebt aan je app. Ik was bang dat ik het vervelend zou vinden om steeds de app op te moeten starten, maar dat vind ik zelf geen enkel probleem. Het lijkt me een heel duurzaam apparaat wat hopelijk jaren meegaat. Hij gaat sowieso mee naar Sri Lanka volgende week!

Foreo Luna 3Alle 3 de Luna 3 opties.

De prijs van een Foreo Luna 3 is €199. Dat is best een investering, maar als je bedenkt dat deze reiniger van siliconen (hopelijk) heel erg lang meegaat, er massagefuncties opzitten en ie 650 keer te gebruiken is na het opladen, is het wat mij betreft de investering waard. Het is en blijft een luxeproduct, maar voor een ‘skin care lover’ op zoek naar een fijne gezichtsreiniger is dit een heel goede keuze!

Ik ben benieuwd naar jouw ervaring met de Luna 3! Laat je reactie achter onder de blogpost.
Dit artikel is een samenwerking met Foreo. #adv

DE BESTE FOREO LUNA 3 OPTIES
Klik HIER voor mijn lievelingsboeken voor mee op reis!

In deze blogpost zijn affiliate links verwerkt, waardoor ik een kleine commissie verdien, wanneer je de Foreo Luna 3 via mijn website koopt, zonder extra kosten voor jou! Dus dank je wel als je via mijn website koopt!