De 8 Mooiste Treetop Hotels ter Wereld


Ik ben opgegroeid in een heel klein dorpje in Brabant en hoewel ik mijn barbies ook best leuk vond, zat ik het liefst de hele dag in bomen hutten te bouwen. Niet zo vreemd dus dat ik nog steeds een kleine obsessie heb voor boomhutten! Bij deze de 8 mooiste Treetop Hotels ter wereld!

Treetop Hotels 1. Green Village, Badung, Bali
Wow! Bij Green Village kun je verschillende huizen huren die allemaal aan de Ayung rivier liggen. Alles is hier gebouwd en gemaakt van bamboe, één van de sterkste materialen ter wereld. Meer één met de natuur word je niet! Doe jezelf een lol en verlekker je even aan de foto’s op de website… De huisjes zijn ook te boeken via Airbnb!
http://greenvillagebali.com/


Treetop Hotels

2. Nothofagus Hotel & Spa, Chili
Bij Nothofagus lijkt het wel alsof je IN een boom slaapt! Geïnspireerd op De Kleine Prins, gelegen in natuurgebied Huilo Huilo en met prachtige luxe kamers. Er is een zwembad en je kunt er ski-uitrusting huren. Zorg dat je camera is opgeladen en je geheugenkaart nog wat ruimte heeft, want hier blijf je foto’s maken! Het is echt alsof je in een sprookje terecht bent gekomen.
http://www.booking.com


Treetop Hotels
3. Treehotel, Boden, Lapland, Zweden.
In dit ecohotel slaap je in moderne, luxe kamers. De boomhutten hebben geen douche, die zit in het hotel op de vaste grond. Je kunt te allen tijden koffie en thee maken in je hut en er is gratis WIFI. Maak wandelingen door de prachtige natuur, huur een fiets en ga het Noorderlicht zien! En als je daarna een beetje op wilt warmen, duik je gewoon de sauna in.
http://treehotel.se/en/


Treetop Hotels
4. Tsala Treetop Lodge, Zuid Afrika
Op slechts 10 km vanaf Plettenberg Bay vind je deze fantastische boomhutten. Kies je suite of misschien zelfs je eigen Treetop Villa en droom ‘s avonds weg bij de geluiden van de jungle. De kamers zijn prachtig ingericht en hebben zelfs hun eigen zwembad! Er is gratis WIFI, een wijnkelder, een bibliotheek en 24 uur per dag roomservice beschikbaar. Wel even sparen…
http://www.tsala.hunterhotels.com


Treetop Hotels
5. Sanya Nanshan Treehouse, China
Als Pippi Langkous haar eigen boomhut kon ontwerpen, zou die er ongeveer zo uitzien denk ik. Sanya Nanshan Treehouse op het eiland Hainan, bestaat uit 4 verschillende Tree Houses die uitkijken over een prachtig strand en worden omringd door tempels en pagodes. Ook hier zit de douche buiten de hut, maar dat lijkt mij geen enkel probleem…
http://www.treehousesofhawaii.com


Treetop Hotels
6. Saraii Village, Sri Lanka
Bij deze ecolodge draait alles om duurzaamheid. De hutten zijn basic, dus verwacht niet de luxe van sommige andere hotels in deze lijst. Saraii Village is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Yala NP en er zijn verschillende goede tours te boeken bij het hotel zelf.
http://www.saraiivillage.com/


Treetop Hotels
7. Treehouse Lodge, Costa Rica
De boomhutten hebben een eigen jacuzzi! Daarnaast heeft de Treehouse Lodge een 300 meter lang privé strand, goede WIFI en de hutten zijn zeer betaalbaar voor de luxe die je krijgt. Alles is gebouwd van omgevallen bomen uit het gebied en het water wordt opgewarmd door zonne-energieboilers. Er worden ook goede yogalessen gegeven!
http://www.costaricatreehouse.com/


Treetop Hotels
8. Treehouse Point, Issaquah, Verenigde Staten
Op slechts 30 minuten rijden van de drukke stad Seattle, vind je deze oase van rust. Treehouse Point ligt aan de Raging River en is een heerlijke plek voor wandelingen en bezoekjes aan de lokale ‘farmer’s markets’. Er worden yogalessen gegeven en je kunt een ontspannende massage nemen.
http://www.treehousepoint.com/

♥ Meer inspiratie opdoen? Klik dan HIER voor mijn Bucket List!

Je kunt Little Wanderbook volgen op Instagram, Bloglovin’, Twitter & Facebook!